Libnet.ro
UNICEF

19:17

IN DATA DE 25 MARTIE 2020 Actionarii SIF Oltenia se vor intalni pentru a vota eliminarea pragului de detinere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN DATA DE 25 MARTIE 2020 Actionarii SIF Oltenia se vor intalni pentru a vota eliminarea pragului de detinere

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a convocat actionarii, pentru data de 25 martie, in vederea eliminarii din actul constitutiv al societatii a prevederilor referitoare la limita de detinere de 5%, se arata intr-o notificare a SIF-ului remisa, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

SIF OLTENIA - Convocare AGEA

SIF OLTENIA - Convocare AGEA.

Horoscop Martie 2020. Racii au atentionare pe zona financiara

Horoscop Rac Martie 2020. Iata ce le pregatesc astrele in martie celor din zodia Rac.

Ce se intampla cu vremea in martie 2020. Cu ce temperaturi vine primavara. Meteorologii au facut anuntul

Conform datelor ANM, de miercuri, 19 februarie 2020, meteorologii anunta ca se strica vremea. Temperaturile din acest inceput de saptamana au fost chiar si cu 10 grade mai mari decat valorile normale lunii februarie si multi bucuresteni au iesit la promenada, cu ochelarii de soare. Ce se intampla cu vremea in martie 2020 in ultima .

Horoscop Martie 2020. Beneficii importante pentru Pesti

Horoscopul Pestilor din luna martie 2020 scoate in evidenta conectarea profunda cu lumea ta interioara, asumarea unei orientari spirituale a existentei, intetirea si optimizarea demersurilor sociale, eliberarea de tendinte invechite, paguboase, ale traiului zilnic, o viata amoroasa centrata pe autenticitatea comunicarii din cuplu, si canalizarea spre intreprinderi financiare fructuoase.

HOROSCOP MARTIE 2020. Gemenii trec printr-un ciclu astral de transformare profunda

Orientarile principale in horoscopul Gemenilor din luna martie 2020 sunt redirectionarea obiectivelor tale majore si insusirea unei viziuni aparte, reinnoitoare, despre existenta, reconsiderarea unor proiecte referitoare la studiu si la o incursiune intr-o tara straina.

HOROSCOP MARTIE 2020. Taurii sunt pregatiti sa calatoreasca

Potrivit horoscopului Taurului din luna martie 2020, trebuie sa eviti contradictii din sfera sociala si cea profesionala, sa iti refundamentezi si optimizezi relatiile umane din aceste domenii, ai beneficii importante in prietenii si in dialoguri fertile cu amici si cu persoane apropiate tie, iar viata amoroasa ti se fortifica printr-o comuniune veritabila, dar si neconventionala, cu partenerul tau de cuplu.

Cresc tarifele la apa. Cat vor plati consumatorii de la 1 martie 2020

Ecoaqua Calarasi a anuntat modificarea tarifelor pentru apa potabila si de canalizare-epurare ape uzate, prin intermediul paginii de socializare a institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )