Libnet.ro
UNICEF

13:15

Instanta respinge cererea anularii amenzii lui Mihai Fercala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Instanta respinge cererea anularii amenzii lui Mihai Fercala

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca neintemeiata cererea SIF Transilvania SIF3) de suspendare a executarii unor decizii a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) prin care Mihai Fercala a fost sanctionat cu o amenda de 11. 000 de lei. continuă pe Ziarul Bursa

IN CAZUL SIF TRANSILVANIA Instanta respinge cererea de anulare a programului de rascumparare

Tribunalul Brasov a respins cererea formulata de Victoria Cucinschi, actionar al SIF Transilvania SIF3), de suspendare a hotararii AGEA din luna martie a acestui an, privind demararea programului atipic de rascumparare de actiuni, ce include si cedarea pachetului de 56,72% de titluri detinut de societatea de investitii financiare la Comcm CMCM), se arata intr-un raport remis de emitent Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN CAZUL SIF TRANSILVANIA: Instanta respinge cererea de anulare a programului de rascumparare

Tribunalul Brasov a respins cererea formulata de Victoria Cucinschi, actionar al SIF Transilvania SIF3), de suspendare a hotararii AGEA din luna martie a acestui an, privind demararea programului atipic de rascumparare de actiuni, ce include si cedarea pachetului de 56,72% de titluri detinut de societatea de investitii financiare la Comcm Constanta CMCM), se arata intr-un raport remis de emitent Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )