Libnet.ro
UNICEF

13:30

LUNA MAI FINANCIARA BET-TR - la maxim istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUNA MAI FINANCIARA BET-TR - la maxim istoric

Rulaj de 1,06 miliarde de lei, cu 84,1% peste cel din aprilie * Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 29,47% pentru SIF Moldova si 64,59% in cazul SIF Banat - Crisana Propulsat de dividendele acordate de OMV Petrom SNP) si Romgaz SNG), indicele BET-TR incheie luna mai pe un un maxim istoric, la capatul unei perioade in care cosul de actiuni ce include in structura sa si dividendele distribuite de emitentii componenti ai indicelui BET a urcat cu 4,67%, pana la 13. 029,68 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA MAI FINANCIARA PSD batut, Dragnea intemnitat, blagoslovenia Papei

Luna mai a fost una plina, atat din punct de vedere economic, cat mai ales din perspectiva politica, dar si spirituala. Daca prima parte a lunii a decurs sub semnul noului indice care intra in calculul dobanzilor aferente creditelor in lei, fiind marcata de adancirea deficitului de cont curent si de majorarea prognozei asupra inflatiei pentru acest an, finalul intervalului analizat s-a evidentiat prin rezultatul alegerilor europarlamentare si prin arestarea liderului PSD Liviu Dragnea, ultima zi decurgand sub aura vizitei papale in tara noastra.

LUNA MAI FINANCIARA Cifrele lunii

1 mai - Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, atinge cel mai scazut nivel al lunii mai - 178 de lei/MWh, potrivit OPCOM.

LUNA MAI FINANCIARA / POLITICA LUNII MAI: Dragnea - condamnat definitiv, PSD - in degringolada

Mai a fost o luna fierbinte pentru clasa politica din tara noastra. Daca cel mai important eveniment de calibru international a fost Summit-ul informal al Consiliului European, desfasurat la Sibiu, pe plan intern, de departe capul de afis este tinut de condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Publica si Protectia Copilului.

DUPA RESPINGEREA DE CATRE CAMERA DEPUTATILOR DIN LUNA MAI Proiectul privind desfiintarea ASF si revenirea la vechile structuri de supraveghere ajunge in Senat

Proiectul de lege privind desfiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si revenirea la cele trei structuri care supravegheau anterior piata de capital, pensiile private si asigurarile - respectiv Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM), Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) si Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP) - a ajuns luna aceasta pentru dezbateri in Senatul Romaniei, dupa ce in luna mai proiectul a fost respins de catre Camera Deputatilor. Senatul este camera decizionala.

LUINA MAI FINANCIARA IRCC - un nou motiv de ingrijorare pentru debitori?

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care a inlocuit ROBOR si in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele in lei cu dobanda variabila a fost publicat pentru prima data de Banca Nationala a Romaniei BNR) in data de 2 mai.

BestJobs: Cele mai cautate joburi in luna mai. Topul companiilor preferate de romani

In luna mai, candidatii au fost mult mai preocupati de schimbarea jobului decat in luna anterioara. Astfel, atat volumul total de cautari joburi, cat si volumul total de aplicari au crescut cu 12,8%, respectiv cu 10% comparativ cu luna aprilie a.

FAO: Preturile mondiale la alimente, crestere in luna mai

Indicele global al preturilor produselor alimentare a crescut, in mai, pentru a cincea luna consecutiv, dupa ce vremea nefavorabila a majorat preturile la porumb si branza, a anuntat, ieri, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )