Libnet.ro
UNICEF

14:45

PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR DIN 20 IUNIE: SIF1 introduce pe ordinea de zi solicitarile SIF Oltenia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR DIN 20 IUNIE: SIF1 introduce pe ordinea de zi solicitarile SIF Oltenia

Consiliul de Administratie al SIF Banat - Crisana SIF1) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 20 iunie cu punctele solicitate de grupul de actionari concentrati in jurul SIF Oltenia SIF5), printre care se afla si revocarea actualei conduceri a societatii. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Marin, numit procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Nicolae Marin a fost numit de plenul Consiliului Superior al Magistraturii in functia de procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie SIIJ). Plenul.

AIR CANADA ANUNTA CA DIN 7 IUNIE: Zborurile directe din Bucuresti catre Canada, reluate

Air Canada Rouge va relua din 7 iunie zborurile directe din Bucuresti catre Canada, iar saptamanal, in plin sezon, vor fi operate sase curse non stop catre Montreal si Toronto, a anuntat, luni, compania.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Masuri drastice in PNL dupa alegeri. Sefii de la Bucuresti, pe lista neagra a lui Orban. Rares Bogdan, favorit pentru preluarea organizatiei din Capitala

Liberalii se vor reuni luni, in sedinta conducerii partidului pentru a face o analiza a scorurilor obtinute de filialele partidului, iar in acest context, Rares Bogdan l-ar putea inlocui pe Cristian Busoi la sefia PNL Bucuresti, potrivit unor surse politice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )