Libnet.ro
UNICEF

16:16

SIF3 cere convocarea actionarilor a doua societati din portofoliu, pentru alegerea administratorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF3 cere convocarea actionarilor a doua societati din portofoliu, pentru alegerea administratorilor

in ambele cazuri, board-ul este condus de Mihai Fercala SIF Transilvania SIF3) a solicitat convocarea actionarilor a doua societati pe care le are in portofoliu, respectiv Santierul Naval Orsova SNO) si Turism Felix TUFE), atat pentru adunari ordinare cat si extraordinare, cu mai multe puncte pe ordinea de zi, intre care alegerea membrilor Consiliilor de Administratie pentru un mandat de doi ani si modificarea actelor constitutive al societatii, se arata in rapoartele emitentilor remise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Lectie de viata si bunatate de la doua fetite din Botosani. Au vandut limonada la 2 lei o zi intreaga ca sa stranga bani pentru...

In timp ce fiecare om isi face griji pentru confortul si siguranta proprie, doua fetite din Botosani au dat o adevarata lectie de viata. Gestul micutelor nu ar trebuie sa inspire doar tinerii de varsta lo.

Incendiu puternic la marginea Capitalei: Doua hale din Bragadiru, cuprinse de flacari. Locuitorii din zona au fost avertizati prin sistemul Ro-Alert (FOTO, VIDEO)

Doua hale din localitatea ilfoveana Bragadiru au fost cuprinse de flacarijoi dupa-amiaza. Incendiul puternic izbucnit la marginea Capitalei se manifesta la hale si silozuri de depozitare si afecteaza o su.

Dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul a doua spitale din Timis, unde mai multe cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in urma infectiilor cu COVID - 19 la doua unitati sanitare din localitate. Este vorba.

Dosare penale in cazul a doua spitale din Timisoara unde 13 cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus

Parchetul a deschis doua dosare penale dupa aparitia mai multor cazuri de infectare cu coronavirus in randul cadrelor meddicale si al pacientilor de la Spitalul CFR din Timisoara si de la Spitalul de Psihiatrie Gataia.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )