Libnet.ro
UNICEF

17:15

Citu anunta noi masuri pentru economie

Adevărul Adevărul,
Citu anunta noi masuri pentru economie

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta, pe Facebook, ca nu se vor face executari silite pana pe 25 decembrie, rambursarea TVA cu control ulterior se va extinde pana pe 25 ianuarie, iar cota la majorari de intarziere pentru obligatiile ce fac obiectul esalonarii simple se reduce cu 50%. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Metrorex anunta noi reguli pentru calatoria cu metroul: Fortele de ordine vor limita accesul pasagerilor in statii pentru evitarea supraaglomerarii

Metrorex anunta ca o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarii la metrou in contextul inmultirii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivelul Capitalei. Astfel, incepand de marti,.

Ludovic Orban: Am adoptat foarte multe masuri pentru HoReCa. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta pandemie (VIDEO)

Guvernul a adoptat foarte multe masuri pentru sectorul HoReCa, a subliniat premierul Ludovic Orban, miercuri, cand a primit o intrebare in acest sens. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta.

Noi restrictii in Austria: Se limiteaza la sase persoane adunarile in spatii inchise si la 12 afara

Noi masuri pentru limitarea cazurilor de coronavirus au fost decise si in Austria, pe fondul manifestarii celui de-al doilea val al pandemiei de coronavirus. Masuri pentru stoparea COVID-19, anuntate.

Metrorex introduce noi masuri impotriva raspandirii COVID-19

In contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, pentru respectarea recomandarilor de preventie si in vederea limitarii riscului de raspandire a infectiei cu virusul SARS-CoV-2 pe parcursul calatoriei cu metroul si urmare a actiunilor comune de cooperare cu reprezentantii Politiei pentru Transport Public, ISUB-IF si ai firmelor de paza ce efectueaza serviciul in metrou, incepand cu data de 20. 2020 s-au dispus si respectiv s-au reiterat o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarilor.

Italia impune noi masuri anti-Covid19

Premierul italian, Giuseppe Conte, a anuntat ieri seara o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta COVID-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta, conform Agerpres.

Italia impune noi masuri drastice in fata noului val de Covid-19

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat duminica o noua serie de masuri pentru a stopa recrudescenta Covid-19, in special restrictii legate de barurile si restaurantele si extinderea muncii de la distanta.

CAMERA DEPUTATILOR: Au fost adoptate unele masuri pentru siguranta alimentarii cu energie electrica

Deputatii au dat azi un vot in unanimitate asupra proiectului de lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1032020 pentru prorogarea termenului de aplicare a masurilor prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 262018 privind adoptarea unor masuri pentru siguranta alimentarii cu energie electrica, conform Agerpres.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca firmele vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie 2020 Rambursarile TVA cu control ulterior, pana la 25 ianuarie 2021

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca firmele vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie 2020. in acest sens urmeaza ca, saptamana aceasta, sa fie adoptata o Ordonanta de.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca firmele vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie 2020 Rambursarile TVA cu control ulterior, pana la 25 ianuarie 2021

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca firmele vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie 2020. in acest sens urmeaza ca, saptamana aceasta, sa fie adoptata o Ordonanta de.

Noi masuri adoptate de Consiliul ASF

In cadrul sedintei de astazi, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )