Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai vechi companii de produse petroliere isi cere insolventa, dupa 70 de ani de activitate

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai vechi companii de produse petroliere isi cere insolventa, dupa 70 de ani de activitate

Una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii cu obiect de activitate de export si import de produse petroliere isi cere insolventa din cauza unei executari silite realizate de Piraeus Bank. continuă pe Adevărul

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

Boala CUMPLITA de care SUFERA una dintre cele mai indragite femei din Romania. Strigatul ei de AJUTOR i-a ULUIT pe fani: Dupa atata DURERE, am CLACAT...

Andreea Raicu a socat pe toata lumea cand a dezvaluit, acum cateva saptamani, ca a suferit de depresie. De atunci, vedeta a povestit de mai multe ori prin ce stari a trecut si cum a reusit sa se salveze,.

Se trag obloanele peste una dintre cele mai vechi firme de confectii din tara. Jumatate din angajati, trimisi in somaj

Din cei 142 de salariati inca existenti la Iasitex, pentru 67 s-au inceput procedurile de trimitere in somaj colectiv. Firma de confectii controlata de omul de afaceri Stefan Vuza isi va reloca activitatea, iar sectiile de la Iasi vor fi inchise pentru valorificarea terenurilor.

Doliu in media! A MURIT unul dintre cei mai vechi oameni de radio (FOTO)

Este din nou doliu in media. Unul dintre cei mai vechi oameni de radio a murit. Joi, Cristi Dicianu a plecat dintre noi, anunta paginademedia. ro. Dicianu si-a inceput cariera la Radio Contact, imediat dupa.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede lanseaza un incubator de afaceri: 500.000$ pentru startup-uri

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, deschide un incubatorde afaceri pentru startup-uri de blockchain si monede virtuale. Binance Labs Incubation Program va oferi cate jumatate de milion de dolari startup-urilor admise in program, in schimbul unui pachet de 10% din afacere.

Utile: Zaharul, nlocuitorii si ndulcitorii: care sunt cei mai buni; Super puterile unui aliment detestat de multi, desi este unul dintre cele mai nutritive din lume; Iod: semne ca ai deficit

Simptome usoare care ascund afectiuni serioase. Una dintre aceste afectiuni este sindromul de tunel carpian. Poate ca numele. Asa tratezi corect matreata! Pentru a trata matreata, este bine sa stii care este forma cu care te confrunti. Terapia matretii include sampoane care contin medicamente antimicotice.

VIDEO Cum a ajuns un sat din Galati sa gazduiasca una dintre cele mai mari curse de ciclism off-road din Moldova

Desi este o asezare obisnuita din lunca Prutului si nu are absolut nimic din farmecul montan preferat de regula de ciclistii off-road, satul Foltesti a atras atentia cu frumusetea autentica, parca desprinsa din vremuri stravechi, a dealurilor din partea de est, unde incepe Podisul Moldovei.

Jurnalista din Franta, dupa ce a vizitat Romania: Nu inteleg de ce au atatea biserici fastuoase, dar spitalele lor sunt vechi

Anne Kerjean este jurnalist la Charente Libre din Angouleme, una dintre cele mai mari publicatii regionale din sud-vestul Frantei, iar timp de trei zile a vizitat judetul Cluj. Frantuzoaica s-a declarat incantata de muzeele si de vechile cladiri incarcate de istorie, dar a ramas surprinsa de faptul ca romanii construiesc peste tot biserici, in timp ce spitalele sunt vechi si neingrijite.

DPD Romania: Romanii au trimis cu 50% mai multe colete in strainatate in primele 7 luni ale anului

Romanii au trimis cu peste 48% mai multe colete in strainatate in primele 7 luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit DPD Romania, una dintre cele mai mari companii de curierat expres si coletarie de pe piata locala.

Cele mai crancene batalii care le-au adus faima voievozilor medievali. Cum au fost striviti otomanii care au invadat tara

Aflate la portile Occidentului si ale imperiilor din Orient, tinuturile actuale ale Romaniei au fost de-a lungul secolelor locurile unora dintre cele mai crancene razboaie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )