Libnet.ro
UNICEF

00:07

12 milioane de lei in 6 luni din flori. Online-ul genereaza 30% din cifra de afaceri Floria

Adevărul Adevărul,
12 milioane de lei in 6 luni din flori. Online-ul genereaza 30% din cifra de afaceri Floria

Online-ul reprezinta 30% din cifra de afaceri consolidata pe primele 6 luni ale lui 2018, mentinand floria. ro pe primul loc in topul florariilor online din Romania. Cifra totala - 12 milioane de lei pentru prima jumatate a acestui an, reprezinta o crestere cu 40% fata de perioada similara a anului precedent. Comenzile online, dar si dezvoltarea din offline sunt responsabile de dinamica pozitiva a grupului. continuă pe Adevărul

Floria, afaceri de 12 milioane de lei in primele 6 luni ale anului. 70% din vanzari provin din mediul offline

Grupul Floria, unul dintre cele mai importante grupuri de firme ce activeaza in domeniul floristic in Romania, cu operatiuni in online, retail, distributie angro si amenajari peisagere, a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 12 milioane lei in.

Grupul City Grill, cifra de afaceri de 81 milioane lei

Grupul romanesc City Grill a inregistrat, in primele sase luni ale anului 2018, o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Investitie de 12 milioane de euro: 14 kilometri din DN 76 Deva - Oradea intra in santier dupa doi ani de intarzieri.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat castigatorul contractului de reabilitare a sectorului de 14 kilometri Ionesti Varfurile, din Drumul National 76 Deva Oradea.

Investitie de 12 milioane de euro: 14 kilometri din DN 76 Deva - Oradea intra in santier dupa doi ani de intarzieri

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat castigatorul contractului de reabilitare a sectorului de 14 kilometri Ionesti Varfurile, din Drumul National 76 Deva Oradea.

MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 490 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 42 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an.

Sedinta ordinara de Consiliu Local. Revocarea unui imprumut de 42 milioane de lei, pe ordinea de zi

Consilierii locali sunt convocati in sedinta ordinara, joi, 30 august, la ora 16. 30, avadn pe ordinea de zi 7 proiecte de hotarare, printre care si revocarea Hotararii Consiliului Local nr. 2018 privind aprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare de 42. 000 lei.

Marfuri in valoare de peste 3 milioane de lei, introduse ilegal in Republica Moldova

Un agent economic din Chisinau este cercetat penal pentru contrabanda cu marfuri de larg consum, in proportii deosebit de mari. Activitatea ilegala a acestuia a fost deconspirata de catre subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal care au intrat in posesia unei informatii, conform careia, sub paravanul importului de bunuri uzate, comerciantul ar introduce si diverse sortimente de marfuri noi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )