Libnet.ro
UNICEF

12:45

DE LA 423 MILIOANE LEI LA 384 MILIOANE LEI Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut, in prima jumatate a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA 423 MILIOANE LEI LA 384 MILIOANE LEI Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut, in prima jumatate a anului

Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut, in prima jumatate a anului in curs, la 384 milioane de lei, de la 423 milioane de lei - profitul inregistrat in aceeasi perioada din 2018. Activele totale ale Raiffeisen Bank au crescut, in perioada analizata, pana la 40 miliarde lei plus 5%), potrivit unui comunicat de presa al bancii. Activitatea de creditare a continuat sa creasca, iar soldul creditelor nete acordate clientilor bancii a ajuns la 26,22 miliarde de lei, in crestere cu 11%, fata de perioada similara a anului 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru cu un profit net de 384 milioane lei

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 384 milioane de lei, au anuntat oficialii bancii intr-un comunicat, cu 39 de milioane de lei mai putin decat profitul din perioada similara a anului trecut, dupa ce banca a investit masiv in digitalizare, lansand chiar acum cateva zile plata cu ajutorul telefonului mobil. Activele totale ale Raiffeisen Bank au crescut in primele 6 luni la 40 miliarde lei crestere de 5% an la an). Activitatea de creditare a continuat sa creasca, iar soldul creditelor nete acordate clientilor bancii a ajuns la 26,22 miliarde de lei, in crestere cu 11%, fata de perioada similara a anului 2018.

PRIMUL SEMESTRU: Raiffeisen Bank a inregistrat o scadere de 9,2% a profitului net

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, joi, ca a incheiat primul semestru cu o scadere de 9,2% a profitului net, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 384 milioane lei 81,1 milioane euro), pe fondul cresterii valorii activelor.

Raiffeisen Bank lanseaza plata cu telefonul: ce trebuie sa stie clientii bancii

Raiffeisen Bank lanseaza RaiPay, aplicatia Android prin care clientii sai pot plati contactless cu telefonul la comercianti. RaiPay permite adaugarea, prin NFC, a cardurilor Raiffeisen Bank de debit sau de credit si realizarea platilor la POS, inclusiv.

Cum platesti cu telefonul la Raiffeisen Bank? Totul incepe cu aplicatia RaiPay

Intr-o perioada in care faci atat de multe lucruri cu telefonul, ar trebui si sa platesti cu el. Raiffeisen Bank tocmai si-a lansat aplicatia RaiPay pentru asa ceva si-am incercat-o ca.

Raiffeisen Bank lanseaza o aplicatie pentru plata cu telefonul mobil

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, miercuri, ca a lansat RaiPay, aplicatia Android prin care clientii sai pot plati contactless, cu telefonul mobil, la comercianti.

Profitul net consolidat al Grupului BVB a scazut cu 45% in primul semestru

Profitul net consolidat al Grupului Bursei de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu 45% in primul semes.

Finantele au atras 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 400 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 146 de luni, la un randament mediu de 4,27% pe an, si 200 milioane lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discont, cu maturitatea la 12 luni si o dobanda de 3,02%, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DUPA 600 DE FIRME VERIFICATE Inspectorii antifrauda au dat amenzi de 2,2 milioane lei

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a verificat intre 1-4 august peste 600 de agenti economici din Bucuresti, iar in urma neregulilor gasite a dat amenzi de 2,2 milioane lei.

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 58 de luni, la un randament mediu de 3,89% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 102,63 milioane de lei, pentru primul semestru al acestui an, cu 91,3% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, in conditiile obtinerii unor venituri brute din dividende de 96,35 milioane de lei, cu 41,4% peste cele raportate pentru primele sase luni din 2018, reiese din raportul societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )