Libnet.ro
UNICEF

09:30

Afaceri de 81 de milioane de euro pentru CityGrill in prima jumatate a lui 2018

Adevărul Adevărul,
Afaceri de 81 de milioane de euro pentru CityGrill in prima jumatate a lui 2018

Grupul City Grill, cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, a inregistrat o crestere de 15% fata de perioada similara a anului precedent, ajungand la o cifra de afaceri de 81 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Miza parteneriatului dintre Roman SA si MHS Truck and Bus - contract de 750 de milioane euro pentru dotarea armatei

Roman SA a incheiat un parteneriat de tip joint-venture cu compania MHS Truck and Bus, unic importator si partener de service al vehiculelor militare si militarizate Rheinmetall MAN in Romania, in scopul producerii unor platforme de transport auto multifunc-tionale, in functie de necesitatile de echipare ale Armatei Romaniei. MHS Truck and Bus este detinuta de brasovea-nul Michael Schmidt, cel care detine si Automobile Bavaria, dealerul autorizat BMW in Romania.

Borussia Dortmund va primi alte cinci milioane de euro pentru transferul lui Dembele la Barcelona

Ousmane Dembele a jucat, sambata, meciul cu numarul 25 la FC Barcelona, in LaLiga, astfel ca gruparea catalana urmeaza sa achite clubului Borussia Dortmund, de unde l-a achizitionat pe francez, al doilea bonus de cinci milioane de euro, informeaza El Mondo Deportivo.

Transgaz va investi peste 360 milioane euro in conducta Tuzla-Podisor

Conducta va avea o lungime de 308,3 km, o capacitate de transport de 8,14 milioane de metri cubi/an si va face legatura intre resursele de gaze naturale disponibile la tarmul Marii Negre si coridorul BRUA *Compania a obtinut un profit net de 279. 606 mii de lei in primul semestru din 2018, in scadere de la 400. 491 mii de lei in primele sase luni din 2017 Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA are in plan o investitie de aproximativ 360,36 milioane de euro pentru dezvoltarea pe teritoriul tarii noastre a coridorului sudic de transport pentru preluarea gazelor din Marea Neagra conducta Tuzla-Podisor), arata raportul pentru primele sase luni din 2018 al administratorilor companiei, publicat in data de 9 august. SNTGN Transgaz SA este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport al gazelor naturale.

Bucuresti: Coniliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Coniliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Bucuresti: Consiliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Granturi de 30.000 de euro pentru startup-uri de inteligenta artificiala, blockchain sau IoT

Mita Innovation Hub ofera finantare in valoare de 30. 000 de euro pentru startup-uri din domeniul tehnologiei care sunt dispuse sa-si inregistreze activitatea in Malta. Termenul limita pentru a aplica este 10 septembrie 2018.

Consiliul General a aprobat o noua majorare de capital la companiile municipale: 1,2 miliarde lei pentru cumpararea creantelor ELCEN, 6 milioane lei pentru iluminat festiv

Consiliul General la propunerea Gabrielei Firea a aprobat o noua majorare de capital in valoare totala de 1,26 miliarde lei circa 275 milioane euro) la trei dintre cele 22 de companii municipale infiintate anul trecut. in traducere, aceasta suma va fi luata din bugetul Primariei 5,7 miliarde lei in 2018) si data catre cele trei firme. Cea mai mare majorare de capital s-a aprobat la Compania Municipala Energetica - 1,2 miliarde lei - pentru cumpararea creantelor ELCEN in vederea fuzionarii cu RADET. La Compania Municipala intretinerea Arborilor si Spatiului Verde Bucuresti SA s-a aprobat o majorare de capital de 51,8 milioane lei, nu este detaliat pentru ce, iar la Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti SA s-a aprobat o majorare de capital de 12,7 milioane lei. Jumatate din aceasta suma este folosita pentru achizitia de utilaje si scule, iar jumatate pentru iluminatul festiv de sarbatoare.

Grupul Dent Estet anunta o cifra de afaceri de 4,8 milioane euro in S1 2018, cu 15% peste aceeasi perioada a anului trecut

Grupul de clinici Dent Estet raporteaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si ajunge la 4,8 milioane de euro peste 22 milioane lei).

Investitii de 32 milioane euro, pe Crisul Alb

Lucrarile care vizeaza bazinul hidrografic al raului Crisul Alb - de pe raza orasului Ineu, dar si in amonte si in aval de acesta - vor costa 32 de milioane de euro, a anuntat, ieri, minis-trul Apelor si Padurilor Ioan Denes.

Noi fonduri europene 2018: Max. 200.000 Euro pentru restaurante, agropensiuni, service-uri auto, IT si alte mici afaceri n 33 de localitati. Descarca Ghidul solicitantului

Antreprenorii romani pot obtine fonduri europene de maximum 50. 000 de euro, 70. 000 de euro sau 200. 000 de euro fiecare, pentru mici afaceri in diverse domenii, de la agropensiuni si restaurante pana la service-uri auto si productie de software prin doua linii de finantare care urmeaza sa fie deschise in septembrie 2018. Vorbim despre mult-asteptatele submasuri 6. 2 si 6. 4 din Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) pentru care s-au mai gasit bani europeni alocati doar in 33 de localitatati din zona Deltei Dunarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )