Libnet.ro
UNICEF

13:00

Va continua deprecierea monedei nationale? Daca da, pna unde s-ar putea duce leul?

Hotnews Hotnews,
 Va continua deprecierea monedei nationale? Daca da, pna unde s-ar putea duce leul?

Leul a continuat sa se deprecieze joi in fata euro, evolutia fiind similara cu cea a celorlalte monede ale statelor din jur. Cu toate acestea, nu trebuie sa fii mare filozof al pietei valutare ca sa estimezi ca in viitorul apropiat leul nu se va intari semnificativ in fata monedei unice. O parte dintre economistii sefi din banci vorbesc despre posibilitatea de a ajunge in acest an la un curs de 4. 75 de lei/euro, altii spun de 4. 73 lei/euro, dar ideea e ca e mai probabul sa vedem o depreciere decat o intarire a leului fata de actuala valoare. Cat de mare, nu stim, deoarece un jucator important va fi si BNR care a repetat ca regimul leului este unul de flotare controlata. continuă pe Hotnews

Va mai continua deprecierea monedei nationale? Daca da, pna unde s-ar putea duce leul?

Leul a continuat sa se deprecieze joi in fata euro, evolutia fiind similara cu cea a celorlalte monede ale statelor din jur. Cu toate acestea, nu trebuie sa fii mare filozof al pietei valutare ca sa estimezi ca in viitorul apropiat leul nu se va intari semnificativ in fata monedei unice. O parte dintre economistii sefi din banci vorbesc despre posibilitatea de a ajunge in acest an la un curs de 4. 75 de lei/euro, altii spun de 4. 73 lei/euro, dar ideea e ca e mai probabul sa vedem o depreciere decat o intarire a leului fata de actuala valoare. Cat de mare, nu stim, deoarece un jucator important va fi si BNR care a repetat ca regimul leului este unul de flotare controlata.

Dan Voiculescu: Situatia monedei nationale nu e critica

Profesorul Dan Voiculescu transmite un avertisment legat de o serie de atacuri asupra monedei nationale, menite sa slabeasca leul. in ultimele zile, presa a fost inundata de predictii apocaliptice. Diversi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )