Libnet.ro
UNICEF

19:17

PE FONDUL PANDEMIEI IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%, la 653 de milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE FONDUL PANDEMIEI IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%, la 653 de milioane lei

OMV Petrom a realizat un profit net de 653 milioane lei in primele trei luni din acest an, in scadere cu 43% fata de profitul net consemnat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, evolutie survenita in contextul in care veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei de la 5,42 miliarde de lei in primul trimestru din anul anterior, potrivit raportului neauditat transmis ieri de companie Bursei De Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul bugetar urca la 1,67% din PIB dupa primele trei luni. Cheltuielile de personal au crescut cu 9%, pe fondul majorarilor salariale

Deficitul bugetar a crescut in martie cu aproape 10 miliarde de lei, ajungand la 1,67% din Produsul Intern Brut dupa primele trei luni ale anului, de la 0,73% din PIB la finalul lunii februarie, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice.

Scadere record a economiei zonei euro: contractie de 3,8% in primele trei luni

Economia zonei euro s-a contractat cu un ritm record si cu mai mult decat era de asteptat in primele trei luni ale anului, iar inflatia a incetinit brusc, intrucat activitatea economica din martie s-a oprit din cauza pandemiei COVID-19, arata datele publicate joi de Eurostat, scrie Reuters.

Ministerul Finantelor anunta ca deficitul bugetar a urcat la 1,67% din PIB dupa primele trei luni

In contextul crizei provocata de COVID-19 in Romania, Minsiterul Finantelor Publice a anuntat luni un deficit bugetar care a crescut in martie cu aproape 10 miliarde lei, ajungand la 1,67% din Produsul.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul operational al Erste Group a scazut cu aproape 16%

Profitul operational al Erste Group, actionarul majoritar al Bancii Comerciale Romane BCR), a scazut cu 15,9% in primul trimestru din acest an, la 551,7 milioane de euro, de la 656 milioane de euro in perioada similara din 2019, in timp ce rezultatul net atribuibil proprietarilor societatii mama a fost de 235,3 milioane de euro, mai mic cu 37,6%, fata de 377 milioane de euro in primele trei luni din 2019, informeaza un comunicat de presa al grupului bancar austriac.

Cifre statistice. Turismul a inflorit in primele doua luni ale anului, in Dambovita

In primele doua luni ale anului 2020, inainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19, sosirile turistilor romani in structurile de primire turistica din judetul Dambovita au crescut cu 15,4%, in timp ce sosirile turistilor straini au crescut cu 11,9%.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Economia americana a suferit o contractie de 4,8%, pe fondul pandemiei

Economia Statelor Unite ale Americii SUA)s-a contractat puternic, in primul trimestru din acest an, in cel mai abrupt ritm de la Marea Recesiune incoace, evolutie survenita pe fondul pandemiei de coronavirus si a implementarii de restrictii pentru contracararea acesteia, masuri care au inchis controlat economia, au dus la deprimarea cererii si astfel la incheierea celei mai lungi expansiuni economice din istoria tarii.

Dupa trei luni de carantina, elevii se intorc la scoala in China. Ce masuri de protectie s-au luat

De luni, elevii din clasele terminale de gimnaziu sau liceu se pot intoarce la scoala in doua din cele mai mari orase din China, dupa trei luni de stat acasa. Zeci de mii de tineri reiau cursurile la Beijing si Shanghai, pe masura de autoritatile chineze relaxeaza restrictiile impuse pentru a incetini raspandirea pandemiei de coronavirus.

Facebook a inregistrat venituri de peste 17,7 miliarde $, in primul trimestru din acest an

Facebook a raportat un venit de 17,74 miliarde de dolari, pentru primele trei luni din 2020, in crestere cu aproape 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda scaderii drastice a cererii pentru publicitate pe reteaua de socializare, in ultima perioada.

CORONAVIRUS. Au avut loc primele trei recoltari de plasma de la donatori vindecati de COVID-19, la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti

Procesul de colectare a plasmei pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus a demarat. Primele trei recoltari de plasma de la donatori vindecati de COVID-19 au avut loc, marti dimineata, la Centrul.

incep tratamentele cu plasma imuna in Romania. Au avut loc primele trei recoltari. Cine vor fi beneficiarii

Procesul de colectare a plasmei pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus a inceput astazi. Primele trei recoltari de la donatori vindecati de COVID-19 au avut loc la Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )