Libnet.ro
UNICEF

22:17

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 Raiffeisen Bank - profit net in scadere cu 16%, la 178 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 Raiffeisen Bank - profit net in scadere cu 16%, la 178 milioane lei

Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut cu 16%, pana la 178 milioane de lei, in trimestrul intai al acestui an fata de perioada similara din 2018. Conform unui comunicat al bancii, in perioada analizata institutia de credit a avut venituri operationale de 615 milioane de lei, cu 11% mai mari decat in primele trei luni ale anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI CURENT FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018 Profitul ajustat al OTP Bank Romania a scazut cu 19%, la 18,3 milioane lei

OTP Bank Romania a inregistrat un profit ajustat dupa impozitare de 18,3 milioane lei 1,23 miliarde HUF), in primul trimestru al acestui an, conform raportului publicat la Budapesta, in care rezultatele bancii sunt prezentate consolidat, ajustate in conformitate cu standardele de raportare ale Grupului.

Romgaz - profit in crestere cu circa 16%, in primul trimestru

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz simbol bursier SNG) a inregistrat, in primul trimestru al anului 2019, un profit net in crestere cu 16,26%, respectiv 75,8 milioane de lei, fata de aceeasi perioada din 2018.

Date ingrijoratoare de la INS pe energie: Productie mai scazuta si importuri mai mari in primul trimestru

Productia de energie electrica, dar si de gaze naturale, a scazut in primul trimestru al anului fata de aceeasi perioada din 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica. in acelasi timp, au crescut semnificativ importurile, mai ales la energia electrica. Foarte mult au scazut si exporturile de energie.

INS: Afacerile din industrie s-au majorat cu 6,6%

Afacerile din industrie s-au majorat cu 6,6%, in primul trimestru al anului, fata de aceeasi perioada din 2018, ca urmare a rezultatelor inregistrate de industriile extractiva si prelucratoare, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN Nuclearelectrica isi amelioreaza profitul cu 24%

Nuclearelectrica SNN) a raportat, pentru primele trei luni ale anului curent, un profit net de 219,28 milioane lei, in crestere cu 23,9% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, in conditiile in care veniturile din exploatare au urcat 18,7%, pana la 678 milioane de lei, se arata in raportul publicat de operatorul centralei de la Cernavoda, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul Aerostar scade cu 22%, in primul trimestru

Investitii in valoare de 3,08 milioane de lei, de circa trei ori mai mici fata de aceeasi perioada a anului trecut Aerostar Bacau ARS) a raportat, pentru primele trei luni ale anului 2019, un profit net de 16,4 milioane de lei, in scadere cu 22% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului 2018, de 21,1 milioane de lei, in contextul unei cresteri a cheltuielilor de exploatare cu 15,8%, pana la 81,43 milioane de lei, arata emitentul in raportul remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

IN PRIMUL TRIMESTRU: Consumul final de energie electrica a scazut cu 1,6%

Consumul final de energie electrica a fost, in primul trimestru al acestui an, de 14,451 miliarde kWh, cu 1,6% mai mic fata de perioada similara din 2018, insa consumul populatiei s-a majorat cu 12%, a informat, astazi, Institutul National de Statistica.

PRIMUL TRIMESTRU 2019 Raiffeisen Bank a inregistrat o scadere de 16% a profitului net

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, miercuri, ca a inregistrat o scadere de 16% a profitului net in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 178 milioane lei 37,4 milioane euro), in pofida cresterii veniturilor operationale.

Economia tarii noastre a crescut in primul trimestru cu 5%

Economia romaneasca a crescut in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 5%, serie bruta, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS). Guvernul mizeaza in acest an pe o crestere economica de 5,5%.

ING Bank Romania a inregistrat un avans de 16% al veniturilor in primul trimestru

ING Bank Romania a anuntat, astazi, ca a inregistrat un avans de 16% al veniturilor in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 491 milioane lei 103,1 milioane euro), in conditiile cresterii atat a bazei de clienti, cat si a activitatii acestora.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )