Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru cu un profit net de 384 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru cu un profit net de 384 milioane lei

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 384 milioane de lei, au anuntat oficialii bancii intr-un comunicat, cu 39 de milioane de lei mai putin decat profitul din perioada similara a anului trecut, dupa ce banca a investit masiv in digitalizare, lansand chiar acum cateva zile plata cu ajutorul telefonului mobil. Activele totale ale Raiffeisen Bank au crescut in primele 6 luni la 40 miliarde lei crestere de 5% an la an). Activitatea de creditare a continuat sa creasca, iar soldul creditelor nete acordate clientilor bancii a ajuns la 26,22 miliarde de lei, in crestere cu 11%, fata de perioada similara a anului 2018. continuă pe Hotnews

Antibiotice a incheiat primul semestru cu un profit net de 22,3 milioane lei

Societatea Antibiotice Iasi a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit brut de 24,923 .

PRIMUL SEMESTRU: Raiffeisen Bank a inregistrat o scadere de 9,2% a profitului net

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, joi, ca a incheiat primul semestru cu o scadere de 9,2% a profitului net, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 384 milioane lei 81,1 milioane euro), pe fondul cresterii valorii activelor.

IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 102,63 milioane de lei, pentru primul semestru al acestui an, cu 91,3% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, in conditiile obtinerii unor venituri brute din dividende de 96,35 milioane de lei, cu 41,4% peste cele raportate pentru primele sase luni din 2018, reiese din raportul societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Huawei a anuntat un avans de 23,2% al veniturilor in primul semestru

Grupul Huawei a anuntat, luni, ca a inregistrat, in primul semestru din 2019, venituri de 401,3 miliarde yuani aproximativ 58 miliarde dolari), cu 23,2% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, marja de profit net a companiei in prima jumatate a acestui an a fost de 8,7%.

CU VANZARI DE 172 MILIOANE DE LEI: Profitul Antibiotice urca cu 11%, in primul semestru

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi ATB) a raportat un profit net de circa 22,32 milioane de lei, pentru primele sase luni ale acestui an, cu 11% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, evolutie aparuta pe fondul obtinerii unor venituri din vanzari de 172,39 milioane de lei, cu 9% mai mari decat cele raportate dupa primele doua trimestre ale anului trec.

Raiffeisen Bank lanseaza plata cu telefonul: ce trebuie sa stie clientii bancii

Raiffeisen Bank lanseaza RaiPay, aplicatia Android prin care clientii sai pot plati contactless cu telefonul la comercianti. RaiPay permite adaugarea, prin NFC, a cardurilor Raiffeisen Bank de debit sau de credit si realizarea platilor la POS, inclusiv.

Raiffeisen Bank lanseaza o aplicatie pentru plata cu telefonul mobil

Subsidiara din Romania a bancii austriece Raiffeisen Bank a anuntat, miercuri, ca a lansat RaiPay, aplicatia Android prin care clientii sai pot plati contactless, cu telefonul mobil, la comercianti.

DIN CAUZA DIFICULTATILOR DIN MAREA BRITANIE, Profitul operational al E.ON SE, in declin cu 12%, in primul semestru din 2019

Dificultatile de pe piata din Marea Britanie continua sa afecteze grupul german E. ON SE, ducand la un declin de 12% al profitului operational in primul semestru din 2019, transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres.

STUDIU COFACE: Insolventele au scazut in primul semestru, dar au crescut radierile

Numarul de companii in insolventa a scazut in primul semestru al acestui an cu 33%, insa aceasta diminuare este compensata de cresterea numarului de firme radiate in timp ce intarzierile la plata cresc semnificativ, iar companiile mari se confrunta cu un mediu economic dificil, conform unui studiu realizat de Coface.

Statul a imprumutat 26,2 miliarde lei de pe piata interna, in primul semestru. Sunt incluse si emisiunile Tezaur dedicate populatiei (raport MFP)

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 26,2 miliarde lei, in primul semestru din acest an de pe piata interna, la care se adauga 3 miliarde euro de pe cea externa, reiese dintr-un raport al institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )