Libnet.ro
UNICEF

18:00

REVIZUIRI IN JOS PENTRU ROMANIA DIN PARTEA INSTITUTE OF INTERNATIONAL FINANCE Contractia economiei noastre - estimata la 5,1%, in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REVIZUIRI IN JOS PENTRU ROMANIA DIN PARTEA INSTITUTE OF INTERNATIONAL FINANCE Contractia economiei noastre - estimata la 5,1%, in 2020

Tara noastra va experimenta un declin al PIB de 5,1% in acest an, arata cel mai recent raport asupra regiunii Europei emergente al Institute of International Finance IIF), institutie ce reprezinta peste 450 de banci, fonduri de investitii si firme financiare globale. Prognoza IIF este in linie cu anticipatiile Fondului Monetar International FMI), care prognozeaza o contractie similara a PIB, de 5%. continuă pe Ziarul Bursa

PRESEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN: Toate guvernele si institutiile europene sunt supuse unui control amanutit din partea cetatenilor

Toate guvernele si institutiile europene sunt supuse unui control amanutit din partea cetatenilor, nu ne putem permite sa intarziem actiunile necesare, purtam toti responsabilitatea pentru un raspuns rapid, a declarat presedintele Parlamentului European David Sassoli, in urma interventiei sale in Consiliului European.

Amenintarea pentru Romania, mai grava decat criza sanitara. Deja au aparut primele semne

Vremea si pandemia de coronavirus lovesc concomitent in agricultura. Fermierii se confrunta cu mari probleme in aceasta perioada. Seceta crunta a compromis deja culturile, in timp ce criza sanitara ii impiedica pe agricultori sa vanda ce au produs deja. Vezi previziunile sumbre ale ministrului Agriculturii. Tabloul mohorat al agriculturii. Amenintare pentru Romania Agricultorii din tara .

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pentru Romania

In doar trei saptamani de la lansare, programul Medici pentru Romania a oferit consultanta medicala online gratuita pentru mai bine de 500 de pacienti cronici care au avut nevoie de recomandari medicale de specialitate.

Eugen Teodorovici: Fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru Romania. Nu putem respira intr-un glob inchis ermetic

Eugen Teodorovici tage un semnal de alarma. Fostul ministru al Finantelor a declarat pe contul de Facebook ca fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru romania. De asemenea, social-democratul vine cu o serie de critici la adresa liberalilor si a presedintelui Iohannis.

Sinteza Zilei. De ce sunt capabili infractorii violenti care s-au intors in Romania din tari europene

In plina pandemie de coronavirus, mii de romani s-au intors in Romania din diverse tari europene. Printre acestia, 800 sunt cetateni romi.

Noi ajutoare UE pentru producatori din sectorul agro-alimentar

Comisia Europeana a anuntat ajutoare exceptionale pentru producatorii din sectorul agro-alimentar, pentru echilibrarea preturilor din piata, ca urmare a situatiei create de pandemia de coronavirus COVID-19.

OPINIE DELOITTE: Pretul istoric negativ al petrolului - implicatii pentru Romania

Ziua de ieri a reprezentat un soc pentru industria petrolului, pentru prima data in istorie barilul fiind tranzactionat la valori negative in Statele Unite ale Americii. Tipul de titei West Texas Intermediate WTI) a fost tranzactionat si la -40. 32 USDbaril, in comparatie cu o valoare de 18. 27 USDbaril inregistrata vinery, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pretul istoric negativ al petrolului: implicatii pentru Romania

Ziua de ieri a reprezentat un soc pentru industria petrolului, pentru prima data in istorie barilul fiind tranzactionat la valori negative in Statele Unite ale Americii. Tipul de titei West Texas Intermediate WTI) a fost tranzactionat si la -40. 32 USDbaril, in comparatie cu o valoare de 18. 27 USDbaril inregistrata vineri.

Papa Francisc, donatie pentru Spitalul din Suceava

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare medicale pentru bolnavii de COVID-19 din Romania. Echipamentul si alte ajutoare urmeaza sa ajunga la Spitalul din Suceava, cel mai mare focar de infectie din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )