Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania continua sa cheltuie mai mult decat isi permite, desi a fost somata sa fie mai cumpatata

Adevărul Adevărul,
Romania continua sa cheltuie mai mult decat isi permite, desi a fost somata sa fie mai cumpatata

Deficitul bugetar pe primele cinci luni a ajuns la 8,14 miliarde de lei, fata de perioada similara a anului trecut, cea mai mare parte a acestei cresteri fiind data de cheltuielile cu pensiile si salariile. continuă pe Adevărul

Imagini de senzatie cu Virgil Iantu si fiica lui! Jasmina este mai mult decat pot sa-mi doresc

Gazda emisiunii Castiga Romania, de pe TVR 2, ne-a dat sansa sa asistam la un episod din viata lui de tata, alaturi de un co-star simpatic. Facem poze si separat?. Pentru ca da, fiica.

Seful contrainformatiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un cuib de spioni mai mare decat Viena

Seful contrainformatiilor austriece, Peter Gridling, s-a declarat multumit de faptul ca Bruxelles-ul, centrul nervos al Uniunii Europene, a devenit un cuib de spioni mai mare decat Viena, chiar daca sute de agenti straini actioneaza in continuare sub acoperire diplomatica in capitala Austriei, noteaza Reuters.

Inginerul care cultiva tomate medicinale pentru diabetici. Continutul de licopen si antioxidanti este de cinci ori mai mare decat la o rosie normala

Un inginer din comuna doljeana Perisor cultiva de mai bine de cinci ani in serele lui rosii pentru diabetici, pe care le vinde la preturi asemanatoare cu cele de import. Marian Baronescu sustine ca tomatele au un continut mare de licopeni, mai exact de 5-7 ori mai mari decat cele normale.

Din ciclul si-au dorit mai mult victoria

Anglia - Belgia 0-1 si Panama - Tunisia 1-2 au fost ultimele doua partide din cadrul grupelor. Cu situatia in linii mari rezolvata inaintea acestor confruntari, primele doua mergeau mai departe, ultimele doua se duceau inevitabil spre casa, meciurile au stat sub semnul clasicului si-au dorit mai mult victoria.

H and M va reduce si mai mult preturile

Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer de imbracaminte la nivel mondial, va reduce si mai mult preturile, dupa ce profitul a scazut cu o treime in primul semestru al exercitiului sau fiscal decembrie 2017 - mai 2018), in urma declinului actiunilor, transmit Financial Times si Reuters.

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Un salariat roman lucreaza din ce in ce mai mult pentru a-si plati darile la stat

Un salariat roman lucreaza din ce in ce mai mult pentru a-si plati darile la stat. O arata un studiu recent, potrivit caruia schimbarile fiscale de la inceputul acestui an au adus inca cinci zile de munca.

COSMARUL masinilor DIESEL continua: Din pacate, SOFERII o vor pati din nou! Decizia care SCHIMBA TOTUL

ICCT, acelasi organism independent american care a declansat scandalul Dieselgate, a dat publicitatii un nou studiu care releva faptul ca toate noile motoare diesel polueaza mai mult decat permit.

Premiera in Romania: concurs national de pescuit pentru nevazatori. Gazda evenimentului este lacul Zatun

Consiliul Judetean Galati a decis sa puna baza de agrement Zatun, gratuit, la dispozitia Asociatiei Nationale a Nevazatorilor. Mai mult decat atat, institutia va aloca si o suma de bani pentru a sustine organizarea concursului ce constituie o premiera pentru Romania.

Ziaristii germani pun la zid nationala lor: O rusine istorica! Nu meritam mai mult

In Grupa F de la Cupa Mondiala s-a detonat bomba! Campioana mondiala Germania a fost invinsa de Coreea de Sud cu 2-0 in conditiile in care avea nevoie de victorie pentru a trece mai departe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )