Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transportul aeroportuar de marfuri si pasageri a crescut in primele noua luni din 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transportul aeroportuar de marfuri si pasageri a crescut in primele noua luni din 2018

Transportul aeroportuar de pasageri a crescut cu circa 8%, iar cel de marfuri s-a majorat cu peste 11% in primele noua luni din 2018, comparativ cu perioada similara de anul trecut, cele mai mari ponderi fiind inregistrate de aeroporturile Henri. continuă pe Wall-Street Ro

ANALIZA ESOP CONSULTING: IMM-urile au tranzactionat spatii de birouri de pana in 2.500 mp, in primele noua luni din an

Alexandru Petrescu, ESOP Consulting: Dezvoltatorii cladirilor de birouri clasa A vor sa aiba un mix de chiriasi in proiectele mari .

IN PRIMELE 10 LUNI: Consumul de energie a crescut cu 1,8%

Consumul final de energie electrica a crescut in primele 10 luni din 2018 cu 1,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, acesta totalizand 46,087 miliarde kWh, conform unui comunicat al Institutului National de Statistica.

INS, PRIMELE ZECE LUNI Deficitul comercial al tarii noastre a crescut cu 15,8%

Deficitul comercial al tarii noastre a avansat cu 15,84% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 11,85 miliarde euro, in conditiile in care importurile au crescut mai rapid decat exporturile, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

SelfPay lanseaza propria aplicatie mobila: 20.000 de instalari in primele trei luni

SelfPay , unul dintre principalii jucatori pe piata de terminale de plata de tip self-service din Romania, anunta peste 20. 000 de instalari ale aplicatiei mobile la 3 luni de la momentul lansarii acesteia.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )