Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ungaria, Romania si Polonia, tarile UE cu cel mai semnificativ avans al economiei in trimestrul doi din 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ungaria, Romania si Polonia, tarile UE cu cel mai semnificativ avans al economiei in trimestrul doi din 2019

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cel mai semnificativ avans al economiei din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, arata datele preliminare publicate de Eurostat. continuă pe Wall-Street Ro

Japonezii au cel mai tare pasaport. Acesta le permite vizitarea a 190 de state fara viza. Romania a coborat un loc in clasament, ca urmare a ascensiunii sud-coreenilor. Cel mai mare avans il are pasaportul Emiratelor Arabe

Cel mai tare pasaport ramane cel al japonezilor, potrivit editiei pe 2019 a Raportului realizat de Henley Partners, raport care calculeaza numarul de state pe care cetatenii unei tari le pot vizita fara sa solicite viza. Raportul, care se actualizeaza anual incepand din 2006, mai arata ca japonezii pot calatori in 190 de state fara a cere vize. Japonia este urmata de Singapore si Coreea de Sud care a urcat 7 pozitii fata de anul trecut) tari ai caror cetateni pot intra fara probleme in 189 de state, dupa care urmeaza Franta 188 destinatii fara viza). Romania se afla pe locul al 19-lea in acest clasament mai jos cu o pozitie, ca urmare a avansului Coreei de Sud), romanii putand vizita 169 de state fara a avea nevoie de viza.

Dancila:Am fost premierul cel mai jignit din Romania.Nu inteleg aceste jigniri, mai ales ca ele vin din partea barbatilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, caeste cel mai jignit prim-ministru din Romania.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 AUGUST Nuclearelectrica - cel mai rentabil emitent din BET

Inregistrand o apreciere de 2,47%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 august, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o crestere de 1,08%, in perioada mentionata.

Un nou scandal sexual zguduie lumea muzicala, la cel mai inalt nivel. Legendarul tenor Placido Domingo este acuzat de hartuire sexuala

Un nou scandal sexual zguduie lumea muzicala, la cel mai inalt nivel. Legendarul tenor Placido Domingo este acuzat ca a hartuit sexual opt artiste si o dansatoare. Faptele ar fi avut loc la sfarstul anilor.

Experienta culinara la Noma, probabil cel mai bun restaurant din lume

In urma cu cateva saptamani, am avut privilegiul sa iau cina la Noma, in Copenhaga. Creat deRene Redzepi, acest restaurant a fost numit de patru ori ca fiind cel mai bun din lume in.

Marea Britanie: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimul deceniu

Marea Britanie vede Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimii 11 ani, arata datele pub.

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Pretul aurului a atins, in aceasta dimineata, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, din cauza incertitudinilor legate de escaladarea conflictului comercial dintre SUA si China.

Simona Halep si obiectivele urmatoarei perioade: Mai multe Grand Slam-uri, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo

Aflata la Cincinnati acolo unde se pregateste si alaturi de Darren Cahill), Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada din tenis. Simona si-a propus urmatoarele: Mai multe Grand Slam-uri, daca e posibil, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo.

Crestere de preturi de peste 20%. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in primele sapte luni ale anului 2019

Preturile de consum in luna iulie 2019 au explodat, comparativ cu luna iulie 2018. in primele sapte luni ale anului curent, cresterile de preturi pentru doua alimente consumate des de romani au fost de peste 20%. Crestere de preturi de peste 20% Conform datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS), rata de inflatie .

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )