Libnet.ro
UNICEF

00:06

Anunt SOC pentru pensionarii romani: NU se mai dau bani cash din 2019! Verifica daca esti si tu pe LISTA...

B1 B1,
Anunt SOC pentru pensionarii romani: NU se mai dau bani cash din 2019! Verifica daca esti si tu pe LISTA...

Schimbare majora privind plata pensiilor: de anul viitor, pensionarii romani isi vor primi pensia pe card! Cel putin asa a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care sustine ca o asemenea masura. continuă pe B1

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj SOC pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

A apus vremea de glorie pentru modelele Dacia Duster si Sandero. Odata cueliminareaunor motorizari si dezechilibrelor produse de WLTP, vanzarile la pamant, relateaza Profit. Cea mai.

RECALCULAREA PENSIILOR: Anunt BOMBA pentru MILIOANE de romani! Vezi AICI daca esti pe lista celor cu PENSII MAI MARI...

Procesul de recalculare din oficiu a pensiilor pentru aproximativ 100. 000 de pensionari a inceput. Vizati sunt fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat.

Barcelona plateste cei mai multi bani pe salariile jucatorilor. Messi e campion!

FC Barcelona este clubul care plateste cei mai multi bani pentru salariile jucatorilor din intreg fotbalul mondial.

Gabriel Resources vrea MAI MULTI BANI de la statul roman, dupa blocarea proiectului de la Rosia Montana. Ce pretentii financiare au, mai nou, canadienii

Desi initial estimase ca a fost pagubita cu 4,4 miliarde de dolari prin blocarea proiectului minier aurifer de la Rosia Montana, compania canadiana Gabriel Resources s-a razgandit si cere acum mai multi bani.

Anunt SOC: Ce se va intampla cu masinile Dacia in aceasta iarna! Soferii romani trebuie sa afle asta!

Decizie soc luata in privinta companiei Dacia: daca la iarna va fi prea frig, producatorul auto ar putea ramane fara gaze naturale! Cel putin asa prevede un proiect de hotarare de guvern, pus in dezbater.

Avertisment de la Politia Romana pentru toti soferii care dau flash-uri in trafic: Te-ai gandit la asta? Probabil nu

Politia Romana atentioneaza soferii, printr-o postare pe Facebook, ca obiceiul de a da flash-uri celorlalti participanti la trafic care circula din sens opus, pentru a-i atentiona ca urmeaza un radar, poate.

Darren Cahill incheie, din motive familiale, colaborarea cu Simona Halep: care a fost mesajul acestuia pentru fanii romani

Antrenorul Darren Cahill a anuntat, vineri, pe contul sau de Instagram ca nu va mai colabora din 2019 cu jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, din motive familiale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )