Libnet.ro
UNICEF

10:15

Investitorii straini si romni: OUG 114 schimba, n mod brutal, reguli n sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii. CDR a evaluat impactou Ordonantei n sectoarele bancar, telecom, energie, constructii si pe piata de capital

Hotnews Hotnews,
 Investitorii straini si romni: OUG 114 schimba, n mod brutal, reguli n sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii. CDR a evaluat impactou Ordonantei n sectoarele bancar, telecom, energie, constructii si pe piata de capital

OuG 114 schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei: sectorul energetic, sectorul telecomunicatiilor, sectorul financiar-bancar si piata de capital. Inducerea unui soc nejustificat in aceste sectoare risca sa le impinga intr-o criza profunda. Oamenii de afaceri pe care CDR ii reprezinta, romani si straini deopotriva, sunt uimiti de maniera antagonica in care necesitatea masurilor a fost prezentata si de sugestia ca mediul privat este cauza esecurilor statului de a colecta taxe si impozite. , se arata intr-i scrisoare transmisa miercuri premierului de catre membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. continuă pe Hotnews

Investitorii straini si romni cer Guvernului abrogarea OUG 114, nainte ca aceasta sa produca efecte negative: Inducerea unui soc nejustificat n sectoare cheie n economie risca sa le mpinga ntr-o criza profunda

OuG 114 schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei: sectorul energetic, sectorul telecomunicatiilor, sectorul financiar-bancar si piata de capital. Inducerea unui soc nejustificat in aceste sectoare risca sa le impinga intr-o criza profunda. Oamenii de afaceri pe care CDR ii reprezinta, romani si straini deopotriva, sunt uimiti de maniera antagonica in care necesitatea masurilor a fost prezentata si de sugestia ca mediul privat este cauza esecurilor statului de a colecta taxe si impozite. , se arata intr-i scrisoare transmisa miercuri premierului de catre membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere abrogarea OUG 114: va scadea calitatea vietii populatiei

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere Guvernului sa abroge Ordonanta 114, cea care impune taxa pe lacomie, suprataxarea companiilor din energie si telecomunicatii, cresterea salariului din constructii si modificari privind pensiile private, aratand ca aceasta schimba, in mod brutal, reguli in sectoare care sustin modernizarea economiei si calitatea vietii populatiei.

OUG 114 ar putea opri productia de energie electrica a ROMGAZ: Ar putea deveni nerentabil sa mai tinem grupurile in functiune

La fel ca si bancile, Romgaz spune ca OUG 114/2018 va avea efecte economice grave. Directorul general Adrian Volintiru atrage atentia ca productia de energie electrica va fi afectata din cauza impunerii unui.

ANRE: OUG 114 nu va creste preturile energiei si gazelor

Zoltan Nagy, ANRE: Preturile energiei pe piata libera pentru consumatorii casnici nu vor putea fi mai mici decat cele reglementate *Vlasceanu, ACUE: Pretul gazelor pe piata libera este mai mare in prezent cu 25-30% fata de luna septembrie Prevederile OUG 114/2018, coroborate cu legislatia secundara emisa de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in aplicarea acesteia, nu vor conduce la cresteri de preturi ale energiei electrice si gazelor naturale furnizate clientilor finali casnici care opteaza pentru furnizarea in regim reglementat in perioada 01. 2022 pentru energia electrica), respectiv 01. 2022 pentru gazele naturale), arata o informare de presa transmisa, ieri, de ANRE.

BADIN, DELOITTE: Lipsa de venituri la buget - cauza emiterii OUG 114

Lipsa veniturilor la bugetul de stat este principala cauza pentru care a fost emisa OUG 114 privind masuri fiscal-bugetare.

PARASCHIV CONSTANTIN, FSAB: Efectele OUG 114 vor fi extrem de dureroase pentru sistemul bancar

Efectele OUG 114 vor fi extrem de dureroase pentru sistemul bancar si pentru intreaga economie, considera presedintele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci FSAB), Paraschiv Constantin.

Investitorii straini cer abrogarea OUG 114: Va avea consecinte nefaste pentru mediul de afaceri si pentru economie

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), o initiativa care reuneste cele mai mari organizatii ale investitorilor romani si straini, transmite o scrisoare deschisa adresata premierului Viorica Dancila,.

BADEA, HIDROELECTRICA: Metodologia propusa de ANRE nu respecta OUG 114

Metodologia propusa de Autoritatea de Reglementare in Energie ANRE) privind stabilirea pretului energiei pentru populatie, nu respecta Ordonanta de Urgenta 114/2018.

Apel international catre Guvernul Dancila fata de masurile OUG 114: Cerintele enorme de capital impuse fondurilor de pensii private sunt devastatoare

PensionsEurope, federatia asociatiilor nationale de pensii private din Europa, cere Guvernului sa retraga din Ordonanta 114/2018, care suprataxeaza mediul de afaceri, noile cerinte de capital impuse administratorilor fondurilor de pensii, pe care le considera disproportionate, profund politizate si devastatoare pentru sistemul de pensii din Romania. Federatia se teme ca noile cerinte de capital, de aproximativ 800 milioane de euro, vor conduce de facto la revizuirea pilonului II de pensii, cu efecte devastatoare nu numai pentru viitoarele pensii ale romanilor, ci si pentru piata de capital, sectorul financiar si intreaga economie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )