Libnet.ro
UNICEF

00:06

MFP domoleste prevederile soc din Ordonanta 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP domoleste prevederile soc din Ordonanta 114

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat, aseara, un proiect de Ordonanta de Urgenta care indulceste prevederile soc din Ordonanta de Urgenta 114/2018, facute publice la finalul lunii decembrie a anului 2018 si care include masuri cu impact major asupra sectoarelor bancar, energetic si telecom, sau a pilonului II de pensii. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta 114 se schimba, dar nimeni nu stie cum. Ce spune Teodorovici despre ratele romanilor

Ordonanta 114 va fi modificata, joi, prin Ordonanta de Urgenta, dupa cum a anuntat ministrul Finantelor Eugen Teodorovici. Doar ca nimeni nu stie cum se va calcula indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza ratele in lei. Dupa negocierile purtate cu bancile si cu administratorii fondurilor de pensii private, ministrul Finantelor a anuntat [] .

Ordonanta 114. Ministerul Energiei vrea sa scoata taxa de 2% pentru producatorii de energie pe carbune. Consiliul Concurentei se opune

Ministrul Energiei Anton Anton a anuntat marti ca Ordonanta 114 s-ar putea modifica in sensul eliminarii contributiei de 2% din cifra de afaceri pe care o voi plati producatorii de energie pe baza de carbune. Consiliul Concurentei sustine insa ca eliminarea taxei numai pentru acesti producatori ar putea fi privita ca un ajutor de stat.

Ordonanta 114. Ministerul Energiei vrea sa scoata contributia de 2% pentru producatorii de energie pe carbune. Consiliul Concurentei se opune

Ministrul Energiei Anton Anton a anuntat marti ca Ordonanta 114 s-ar putea modifica in sensul eliminarii contributiei de 2% din cifra de afaceri pe care o voi plati producatorii de energie pe baza de carbune. Consiliul Concurentei sustine insa ca eliminarea taxei numai pentru acesti producatori ar putea fi privita ca un ajutor de stat.

ANRE: Taxa de 2% impusa companiilor din energie prin Ordonanta 114 este exagerat de mare. Nu avem nevoie de acesti bani

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) sustine ca taxa de 2% din cifra de afaceri impusa companiilor din energie prin Ordonanta 114 este exagerat de mare si autoritatea nu are nevoie de acesti bani pentru a functiona. O contributie de 0,1% era suficienta, a declarat vicepresedintele ANRE, Zoltan Nagy-Bege, intr-o conferinta de presa.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR: Ordonanta 114 va fi modificata pe zona de energie

ACTUALIZARE: in sedinta de Guvern de joi va exista un proiect de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului 114, inclusiv pentru partea de energie, a precizat astazi, Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor. ------ Stradania pe care a depus-o Guvernul cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului 114 are in vedere oprirea cresterii nejustificata, pentru o perioada limitata de timp, a preturilor energiei electrice si a gazelor, a declarat astazi Anton Anton, Ministrul Energiei, in cadrul unei conferinte de specialitate.

ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Ordonanta 114 nu va fi modificata pe partea de plafonare a preturilor la energie

Stradania pe care a depus-o Guvernul cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului 114 are in vedere oprirea cresterii nejustificata, pentru o perioada limitata de timp, a preturilor energiei electrice si a gazelor, a declarat astazi Anton Anton, Ministrul Energiei, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar propunerea fiind una de substanta, cu calcule foarte bine fundamentate, bazate pe datele Bancii Centrale.

USR cere ancheta parlamentara cu privire la Ordonanta 114

Uniunea Salvati Romania USR) cere o ancheta parlamentara cu privire la subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei prin adoptarea Ordonantei 114.

Ordonanta 114 modificata va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi

Varianta modificata a OUG 114 va fi prezentata in sedinta de Guvern de joi, dar trebuie sa fie varianta corecta si cea mai transparenta, si agreata de toate partile, a declarat luni ministrul Muncii si.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )