Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un nou SOC pe piata valutara. Dolarul atinge CEL MAI MARE nivel din ultimii doi ani

B1 B1,
Un nou SOC pe piata valutara. Dolarul atinge CEL MAI MARE nivel din ultimii doi ani

Bomba pe piata valutara. Dolarul american atinge maximul ultimilor doi anii. BNR anunta, joi, un curs de referinta pentru dolar de 4,2312 lei. Euro a fost cotat la 4,7603 lei, iar francul elvetian la. continuă pe B1

PIATA VALUTARA Euro s-a apreciat la 4,7620 lei

Francul, la cel mai ridicat curs din ultimii doi ani Euro a crescut, ieri, cu 0,56 bani fata de leu, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,7620 lei/euro.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

Aeroportul Changi din Singapore, cel mai bun din lume pentru al saptelea an consecutiv

Aeroportul Changi din Singapore a fost desemnat in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului publicat joi de compania britanica Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, informeaza Bloomberg.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

Dragnea le promite militarilor o noua lege a pensiilor, in cel mai scurt timp

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit miercuri cu reprezentanti ai asociatiilor militarilor in retragere si in rezerva, stabilind formarea unui grup de lucru comun care sa elaboreze o noua lege a pensiilor militare in cel mai scurt timp.

Tate Modern, cel mai vizitat muzeu britanic in 2018

Tate Modern a devenit pentru prima data in istoria sa, cel mai vizitat muzeu britanic, dupa ce, in 2018, a inregistrat aproximativ 5,9 milioane de vizitatori, devansand astfel British Museum.

Portugalia si-a redus deficitul la 0,5% din PIB, cel mai mic in 45 de ani de democratie

Portugalia a reusit un deficit public de 0,5% din PIB in 2018, un rezultat mai bun decat tinta initiala si care constituie cel mai redus nivel de la stabilirea democratiei, in 1974, a anuntat marti Institutul national pentru statistica Ine), citat de AFP.

Raluca Badulescu are peste 300 de peruci. Cu care ii sta cel mai bine?

Raluca Badulescu are o colectie absolut impresionanta de peruci. Astfel se explica desele schimbari de look la care apeleaza jurata emisiunii Bravo, ai stil!. Cu care ii sta cel mai bine? .

FMI: Razboiul comercial SUA - China, cel mai mare risc al stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc cu privire la stabilitatea globala si pentru a raspunde socurilor economice din Europa este necesara o stabilitate fiscala, a declarat prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )