Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unul dintre cei mai mari importatori de produse petroliere din Romania, cu o vechime de 70 de ani, a dat FALIMENT

B1 B1,
Unul dintre cei mai mari importatori de produse petroliere din Romania, cu o vechime de 70 de ani, a dat FALIMENT

Soc printre companiile care deruleaza afaceri cu petrol in Romania. Importatorul de produse petroliere Petrolexportimport, care are o traditie de 70 de ani, a anuntat joi ca Tribunalul Bucuresti a decis intrarea. continuă pe B1

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri din lume, stie cum va arata lumea de maine!

Ionut Budisteanu a devenit bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cand avea 15 ani. in 2013 a obtinut recunoasterea internationala, dupa ce a obtinut marele premiu la una dintre cele .

Blugii care au secat marea! BBC: Este unul dintre cele mai mari dezastre ecologice (FOTO)

Secarea Marii Aral, din Kazahstan, este pusa pe seama cultivarii bumbacului si productia blugilor, potrivit unui documentar. in locul marii Aral acum este desert, marea din Kazahstan incepand sa scad.

Cum a ratat eliberarea conditionata unul dintre cei mai influenti oameni ai Timisoarei postdecembriste: Executarea integrala a pedepsei este regula

Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, considerat unul dintre cei mai puternici si influenti oameni ai Timisoarei postdecembriste, ajuns la inchisoare intr-un dosar de abuz in serviciu, a fost la un pas de a fi eliberat conditionat. Sentinta prin care a fost dispusa eliberarea a fost, insa, anulata in urma unei contestatii a procurorilor DNA.

Primele efecte ale OUG pe legile justitiei. Tolo.ro: in plin interviu despre pedofili, unul dintre cei doi procurori specializati in agresiuni impotriva minorilor a plecat ca sa-si depuna dosarul de pensie

In Romania, pedofilii sau agresorii de copii sunt gasiti vinovati insa primesc pedepse cu suspendare, unul dintre principalele motive fiind acela ca in tara noastra exista doar un tribunal specializat in.

Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel CSU), au obtinut duminica cel mai slab rezultat electoral din 1950, directionand voturile spre partidul de extrema-dreapta AfD si cel ecologist, intr-un regres care genereaza tensiuni in guvernul national predispus la criza, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Cazul disparitiei lui Khashoggi, tot mai complicat. Unul dintre suspecti a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei 15 suspecti in cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a disparut la 2 octombrie dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a murit intr-un accident de masina produs la.

Unul dintre suspectii in cazul disparitiei jurnalistului saudit a murit intr-un accident de masina

Mashal Saad al-Bostani, unul dintre cei 15 suspecti in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a murit intr-un accident de masina la Riad, informeaza Yeni Safak, citat de hurriyetdailynews. com.

Unul dintre suspectii n cazul disparitiei jurnalistului saudit a murit ntr-un accident de masina la Riad (presa)

Mashal Saad al-Bostani, unul dintre cei 15 suspecti in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a murit intr-un accident de masina, la Riad, scriepresa turca.

Romanii pot cumpara masini si vacante platind cu Bitcoin sau portofelul digital mobilPay Wallet

NETOPIA Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta un nou parteneriat cu Grup West, unul dintre cei mai importanti dealeri auto si operatori de turism din vestul tarii, prin care clientii acestuia vor avea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )