Libnet.ro
UNICEF

13:45

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Romanii cu pensii mai mici de 600 de lei primesc o veste nesperat de buna, in conditiile in care noua lege prevede ca aceasta categorie sa beneficieze de o indemnizatie sociala, potrivit. continuă pe B1

Anunt pentru toti soferii romani: Sute de automobile trebuie aduse inapoi la reprezentanta... Vezi daca esti pe LISTA NEAGRA

Porsche Romania va rechema in service mai multe modele ale marcii Audi, pentru o posibila defectiune a rampei comune a motoarelor diesel, potrivit profit. ro. Publicatia noteaza ca masinile vor beneficia de.

Veste - soc pentru fanii universului Marvel! O indragita actrita nu va mai aparea in filmele care au facut-o celebra

Actrita americana Gwyneth Paltrow 46 de ani) a declarat, intr-un interviu, ca nu va mai aparea in filmele Marvel dupa Avengers: Endgame, care va fi lansat in aceasta vara. Sunt cam batrana sa.

VESTE SOC de la Dacia: Apare masina electrica! Romanii sunt uluiti!

Vesti bune pentru soferii avangardisti! Dacia a realizat un Sandero electric, in urma cu mai bine de un an. in toamna lui 2017 a fost prezentat pentru prima data un vehicul electric construit pe sasiul unei.

Prima veste buna pentru Huawei

Marele producator chinez de echipamente IT, Huawei, a primit o veste buna dupa un lung sir de acuze lansate dinspre diverse state ale lumii, in frunte cu SUA si Germania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )