Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carburantii se scumpesc inainte de sarbatorile de iarna. Cati bani vor plati in plus soferii

Antena3 Antena3,
Carburantii se scumpesc inainte de sarbatorile de iarna. Cati bani vor plati in plus soferii

Anunt neasteptat pentru soferi inainte de Sarbatorile de iarna. Pretul carburantilor creste in ritm alarmant in aceasta perioada. continuă pe Antena3

Cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top: au aparut documentele

Acuzat de procurori de proxenetism si trafic de persoane, se pare ca afaceristu din Medias era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top, conform informatiilor facute publice de avocatul acestuia. Cati bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Dragusanu Desi violent .

Regina Elisabeta angajeaza asistent. Cati bani va primi norocosul, contractul e formidabil

Anunt cu totul surprinzator. Regina Elisabeta angajeaza asistent iar contractul e unul formidabil. Iata cati bani va primi norocosul care va pune mana pe locul de munca cu totul special. Regina Elisabeta isi angajeaza asistent personal Anuntul neasteptat a fost postat pe o cunoscuta platforma de recrutare din Marea Britanie. Mai exact, Regina Elisabeta cauta .

Cati bani castiga surorile Gabrielei Firea. Au functii importante in Romania

S-a aflat cine sunt si cati bani castiga surorile Gabrielei Firea. Cele doua au functii importante de conducere in Romania. Cine sunt surorile Gabrielei Firea Cu o copilarie marcata de neajunsuri si certuri intre parinti, Gabriela Firea a reusit sa treaca peste toate momentele grele pentru a-si construi o cariera de succes. Putini sunt, insa, .

Cati bani castiga Ianis Hagi, de fapt, la Glasgow Rangers. Scotienii au facut topul

Ianis Hagi, vedeta celor de la Glasgow Rangers, are un statut important la echipa scotiana. inca din vara, tanarul numar 10 a fost bine primit iar fanii scotieni i-au acordat girul de incredere. inca de la debut a fost vazut ca un promitator component al echipei, numai ca ultimele prestatii au cam dezamagit. Ianis Hagi, .

EXCLUSIV Iulia Albu, decizie de ultima ora: il da in judecata pe Mihai Albu. Cati bani ii cere si care este motivul incredibil

Fostii soti Iulia si Mihai Albu au fost, si la vreme de pandemie, intr-un conflict de proportii. Dupa tirul de acuze si injurii care i-au fost aduse de catre fostul ei sot pe micile ecrane, dar si in privat, pe conturile sociale, Iulia Albu a decis sa-i dea replica direct in Tribunal, unde isi invita .

Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Pentru multi romani, cand spui Las Fierbinti, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Putini stiu ca barul nu este o inventie a producatorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina. Barul Las Fierbinti cu bere ieftina si mici Pana la momentul aparitiei serialului cu acelasi nume, Las Fierbinti, putini .

Romanii de acasa subestimeaza valoarea banilor trimisi de diaspora. Cati bani trimit romanii de afara in tara - studiu

46% dintre romani considera ca diaspora are o contributie la economia locala mica sau foarte mica, 30% nu stiu care este valoarea transferurilor catre Romania, iar 43% subestimeaza valoarea reala a acestora, potrivit unei cercetari comandate de aplicatia de transfer de bani TransferGo.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )