Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cele cinci conditii esentiale prin care soferii vor putea face decontarea directa a daunelor RCA

Adevărul Adevărul,
Cele cinci conditii esentiale prin care soferii vor putea face decontarea directa a daunelor RCA

Soferii vor putea sa se adreseze companiei cu care au incheiat o polita RCA pentru a beneficia de despagubiri in cazul unui accident, urmand ca firma sa isi recupereze banii de la asiguratorul persoanei vinovate, arata un proiect de ordonanta de urgenta publicat marti de Ministerul Finantelor. Este de remarcat faptul ca decontarea directa se va putea face in cazul in care prejudiciile sunt aduse doar vehiculelor, nu si persoanelor. continuă pe Adevărul

Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca marti a semnat un ordin prin care mai multe structuri din cadrul MAI au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Astazi, am luat luat decizia.

Daniel Bodnar, declaratii de pe patul de spital. A descris chinul prin care trece dupa operatie

La inceputul saptamanii trecute, in noapte de luni spre marti, activistul Daniel Bodnar avea un accident grav de masina. Cu multiple rani, mai ales la coloana vertebrala, activistul era dus de urgenta la Spitalul judetean Suceava. Aici medicii aveau sa intervina de urgenta, avand in vedere problemele grave pe care le avea la coloana vertebrala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )