Libnet.ro
UNICEF

11:01

Schimbari importante pentru soferi. Vor putea deconta daunele de la firma de asigurari unde au incheiat RCA

Adevărul Adevărul,
Schimbari importante pentru soferi. Vor putea deconta daunele de la firma de asigurari unde au incheiat RCA

Soferii isi vor putea deconta daunele de la firma de asigurari unde au incheiat propria polita RCA in perioada urmatoare, iar Guvernul pregateste, la initiativa ASF, o ordonanta de urgenta in acest sens, a declarat Nicu Marcu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, intr-un interviu acordat Agerpres. continuă pe Adevărul

Schimbari la polita RCA: Soferii vor putea deconta daunele de la firma unde au incheiat asigurarea obligatorie

Guvernul pregateste, la initiativa Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), o ordonanta de urgenta prin care soferii isi vor putea deconta daunele de la firma de asigurari unde au incheiat propria polita RCA, a declarat Nicu Marcu, presedintele ASF.

UPDATE STS: Pacientii cu boli cronice vor putea fi programati pentru vaccinare de catre orice medic care ii are in grija, nu doar de catre cel de familie Ce se intampla cu cei care vor sa se programeze singuri si nu sunt gasiti in registrul cu boli cron

Pacientii cu afectiuni cronice vor putea fi inscrisi in platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 si de catre medicii specialist, nu doar de catre medicii de familie, a anuntat duminica Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS). Aceasta, in conditiile in care cele mai multe probleme de la debutul celei de a doua etape a campaniei de vaccinare, vineri, au fost legate de programarea pacientilor cu boli cronice. Coordonarul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita, a anuntat, la randul sau, ca autoritatile analizeaza posibilitatea ca un bolnav cronic sub 65 de ani sa se poata inscrie singur sau prin call center in platforma de vaccinare chiar daca nu se regaseste in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate, iar in cand merge la centrul de vaccinare sa duca un document care sa confirme afectiunea de care sufera.

DAN BARNA, DUPA INTALNIREA CU CARTEL ALFA: O parte dintre revendicari vor putea fi solutionate in perioada urmatoare

Vicepremierul Dan Barna, co-presedinte al USR PLUS, a declarat, marti, dupa intalnirea cu liderii Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa, ca o parte din revendicarile lor vor putea fi solutionate in perioada urmatoare, mentionand ca sunt si solicitari care trebuie privite in contextul unei economii care se afla intr-o situatie de criza, scrie Agerpres.

Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2021. Zile grele pentru zodii, vor avea numai probleme

Horoscop Urania 16-22 ianuaroe 2021. Nativii Zodiacului vor afla previziunile de la specialistul in astrologie Urania, previziuni realizate pentru Libertatea. ro. Horoscop Urania 16 22 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii trebuie sa scape de stres si de neliniste in weekend, ca sa se concentreze pe adevaratele probleme. Astfel ca mobilizarea si .

Avioanele Boeing 737 MAX vor putea zbura din nou si in Europa, de saptamana viitoare, dupa ce au fost imobilizate la sol aproape doi ani

Dupa SUA, Brazilia si Canada, a venit randul Europei sa emita, saptamana viitoare, autorizatia necesara pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, a anuntat marti autoritatea europeana de reglementare, potrivit AFP.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )