Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cea mai importanta PREVIZIUNE pentru tara noastra: Romania va deveni...

B1 B1,
Cea mai importanta PREVIZIUNE pentru tara noastra: Romania va deveni...

Marian Popa, seful centrului de IT de la Bucuresti al DB Global Tehnology, divizia software a celei mai importante banci germane Deutsche Bank, a facut una dintre cele mai importante previziuni pentru Romania. continuă pe B1

Singurul liceu din Romania premiat in Europa pentru calitatea educatie. Este cea mai importanta recunoastere obtinuta vreodata de acest colegiu

Un liceu din Romania a reusit sa castige European Quality Award pentru educatie. Este unul dintre cele mai prestigioase premii europene si a fost acordat de Consiliul Uniunii Academice din Oxford.

Singurul liceu din Romania premiat in Europa pentru calitatea educatiei: Este cea mai importanta recunoastere obtinuta vreodata de acest colegiu

Un liceu din Romania a reusit sa castige European Quality Award pentru educatie. Este unul dintre cele mai prestigioase premii europene si a fost acordat de Consiliul Uniunii Academice din Oxford.

Cele mai recente schimbari ale Codului fiscal, publicate vineri. Adrian Benta: Sunt multiple implicatii fiscale si o consideram cea mai importanta modificare normativa din ultimul timp

In monitorul oficial de ieri nr. 2017 s-a publicat Legea nr. 177/2017 ce modifica Codul fiscal. Sunt multiple implicatii fiscale si o consideram cea mai importanta modificare normativa din ultimul timp. Legea nr. 177/2017 aduce 8 modificari foarte importante Codului fiscal, pe care le vom detalia mai josVezi aici documentul publicat in Monitorul Oficial.

Test de cultura generala despre muntii Romaniei. Care sunt cei mai tineri masivi muntosi din tara noastra

Va propunem un test de cultura general ce are ca tematica muntii din tara noastra. Ne puteti scrie la sectiunea comentarii cate raspunsuri ati stiut.

Targul de fete de pe Muntele Gaina: mii de turisti vin la cea mai iubita sarbatoare a motilor. Ce s-a schimbat in ultimii ani

Targul de fete de pe Muntele Gaina, cea mai importanta sarbatoare a motilor, are loc in acest sfarsit de saptamana. Este un eveniment bogat in traditii si istorie, chiar daca in ultimii ani locul din Apuseni a fost invadat de comercianti de kitschuri, iar folclorul local concureaza cu manelele.

Tara noastra, campioana la cresterea deficitului guvernamental

ACTUALIZARE 12:50 MFP: Romania se incadreaza in tinta de deficit in 2017 Tara noastra se incadreaza in tinta de deficit in 2017, sustine Ministerul Finantelor Publice MFP), care precizeaza ca valoarea de 3,2% din PIB anuntata ieri de Eurostat este calculata pe baza soldului ESA, ajustat sezonier, si raportata la PIB-ul din trimestrul intai, trimestrul in care PIB inregistreaza de obicei cea mai redusa valoare nominala din cele patru trimestre ale anului. ------------ Deficitul guvernamental din tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere din randul statelor membre UE, de 1,3 puncte procentuale, de la un deficit de 1,8% din PIB in trimestrul patru 2016, pana la un deficit de 3,2% din PIB in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Tara noastra, campioana la cresterea deficitului guvernamental

Deficitul guvernamental din tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere din randul statelor membre UE, de 1,3 puncte procentuale, de la un deficit de 1,8% din PIB in trimestrul patru 2016, pana la un deficit de 3,2% din PIB in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Targul de Fete de pe Muntele Gaina: mii de oameni participa la cea mai mare sarbatoare populara din Romania

Mii de oameni sunt asteptati, sambata si duminica in comuna Avram Iancu din Apuseni si pe Muntele Gaina la Targul de Fete, cea mai mare si cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania. Manifestarea este atestata documentar din anul 1816.

Mii de oameni vin la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara nationala. Prin traditie, tinerii se pot imprieteni si casatori

Cateva mii de persoane participa, duminica, la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara din Romania.

Dieta Cum se mentine in forma Mihaelei Radulescu: Cea mai buna dieta e aia in care

Mihaela Radulescu are mare grija de silueta ei. Vedeta mananca sanatos si face sport in fiecare zi. Chiar si asa ea a explicat detaliat ce face pentru un corp de invidiat. Cea mai buna dieta e aia in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )