Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cea mai mare banca germana, previziuni importante despre viitorul economic al Romaniei

B1 B1,
Cea mai mare banca germana, previziuni importante despre viitorul economic al Romaniei

Viitorul economic al Romaniei se va baza pe informaticieni. Cel putin asa sustine Marian Popa, seful centrului de IT de la Bucuresti al DB Global Tehnology, divizia software a celei mai importante banci. continuă pe B1

Lipsa fortei de munca - cea mai mare problema din constructii

Lipsa fortei de munca reprezinta cea mai mare problema din domeniul constructiilor, evidentiaza reprezentantii sectorului.

Mii de oameni vin la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara nationala. Prin traditie, tinerii se pot imprieteni si casatori

Cateva mii de persoane participa, duminica, la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara din Romania.

Targul de Fete de pe Muntele Gaina: mii de oameni participa la cea mai mare sarbatoare populara din Romania

Mii de oameni sunt asteptati, sambata si duminica in comuna Avram Iancu din Apuseni si pe Muntele Gaina la Targul de Fete, cea mai mare si cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania. Manifestarea este atestata documentar din anul 1816.

Italia, zguduita de cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani. Roma rationalizeaza apa

Ploile insuficiente si scurgerile retelelor de apeducte au condus la o masura de rationalizare a apei in Roma. Meteorologii au precizat ca Italia se confrunta cu ca mai mare seceta din ultimii 60 de ani.

Cea mai mare cerere de corpuri de iluminat cu LED vine dinspre domeniul public

Electromagnetica ofera solutii economice pentru dezvoltatorii imobiliari, ne-a spus, intr-un interviu, Eugen Scheusan, directorul general al companiei, care ne-a prezentat cele trei solutii propuse: corpurile de iluminat LED, sistemul de telegestiune Energ SYS si statiile de incarcare automobile electrice.

Ana Bogdan a furnizat cea mai mare surpriza la BRD Bucharest Open 2017. Lovitura uriasa data de romanca

Ana Bogdan a reusit o calificare istorica in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, eliminand principala favorita a turneului.

Greu incercata de viata, jurnalista Sanda Nicola este din nou fericita! Cea mai mare bucurie a ei se numeste Agnes (FOTO)

Sanda Nicola a fost greu incercata de viata. A pierdut o sarcina, s-a luptat cu cancerul si a tercut peste un divort dureros. A trecut peste toate. S-a recasatorit, iar impreuna cu Liviu Iolu o are.

Turul Frantei: Editia din 2017 a avut a doua cea mai ridicata medie orara din istoria competitiei

Britanicul Chris Froome Sky), castigatorul de duminica al Turului ciclist al Frantei 2017, a parcurs competitia cu o medie orara de 40,995 km, a doua cea mai ridicata din istoria cursei, informeaza AFP.

Voi cu Voicu: Parapsihologul Alina Albert, cea mai puternica experienta de dincolo: I-am spus lui Dumnezeu ca eu nu mai pot sa repet pacatul, iar a doua zi...

Intalnirea cu Dumnezeu, te face sa renunti la ceva la intoarcere, a marturisit parapsihologul Alina Albert in emisiunea Voi cu Voicu. Aceasta a povestit cea mai puternica experienta pe care.

Cea mai buna metoda prin care poti economisi bani. Functioneaza de fiecare data

Metoda cea mai usoara de a strange bani este sa punem deoparte o suma mica, de fiecare data cand incasam bani. Pune in pusculita maruntisul si bancnotele de valoare mica. De.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )