Libnet.ro
UNICEF

05:15

Compania romaneasca Tremend, in clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie

Hotnews Hotnews,
 Compania romaneasca Tremend, in clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie

Compania Tremend Software Consulting a intrat, pentru a doua oara consecutiv, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, clasamentul anual al celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune. continuă pe Hotnews

Topul celor mai populare limbaje de programare

Daca esti in catuare de IT-isti buni probabil ar trebui sa fii la curent cu cele mai populare limbaja de programare. Iata un clasament realizat de asa-numitul Facebook al prgramatorilor, un startup american care analizeaza cele mai importante trenduri in materie de dezvoltare de sotfware, printre care si clasamentul celor mai populare limbaje de probgramare.

Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Publicatia BusinessInsider a realizat topul celor mai frumoase spatii publice din lume. Printre acestea se numara un amfiteatru amplasat intr-o structura naturala din gresie rosie si cea mai mare sala de lectura din lume.

Obsesiile celor mai sangerosi criminali din istorie. Unii faceau bani din cadavre

Juan Antonio Cebrian prezinta in Psihokilleri portretele celor mai sangerosi criminali din lume: - Richard Jacquet a trait in perioada 1630- 1686 in Anglia. A efectuat .

Topul celor mai mari pelerinaje la manastirile din Romania

In fiecare an mii de credinciosi pleaca in pelerinaje infruntand frigul, ploaia, oboseala sau canicula, din dorinta de a se inchina unor moaste sau de a fi prezenti la o anumita sarbatoare. in functie de amploarea acestor pelerinaje se poate creiona un clasament al celor mai cautate locuri spirituale din Romania.

Topul celor mai urmarite seriale in luna septembrie: Pro TV ocupa podiumul, iar productiile turcesti au pierdut teren

Comedia romaneasca a triumfat inca o data in batalia pentru audiente dintre televiziuni. Pro TV s-a clasat in primele trei locuri pe toate targeturile, in timp ce Kanal D a pierdut foarte mult in luna septembrie cu noile seriale turcesti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )