Libnet.ro
UNICEF

20:00

Endava s-a listat la Bursa din New York. Compania are 2.500 de angajati in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Endava s-a listat la Bursa din New York. Compania are 2.500 de angajati in Romania

Endava, furnizor de solutii software si servicii IT, s-a listat pe Bursa din New York NYSE), reusind sa atraga de la investitori 126,8 mil. dolari intr-un IPO in urma caruia compania a fost evaluata la aproximativ 220 mil. dolari. continuă pe Wall-Street Ro

Crima ingrozitoare la New York! Un copil de cinci ani si doua femei, gasiti impuscati intr-un apartament

Un baiat de cinci ani si doua femei au fost gasiti impuscati intr-un apartament din Queens, New York. Autoritatile sunt de parere ca ar avea de-a face cu o crima urmata de sinucidere, autorul.

The New York Times ii transmite lui Trump sa nu mai numeasca jurnalistii dusmanii poporului

Editorul New York Times, AG Sulzberger, a facut apel la Donald Trump sa nu mai numeasca jurnalistii dusmanii poporului pentru ca acest lucru ar putea duce la violenta, scrie BBC.

Business report: Autostrada Sebes Turda: luni ar putea fi deschisa circulatia pe loturile 3 si 4; ntrebare cu raspuns neasteptat. De ce pleaca tinerii din tara?; Tara unde locuitorii nu se mai uita la televizor. Ce prefera acestia?

Twitter a pierdut 1 milion de utilizatori lunari. Actiunile Twitter Inc. au scazut cu 17% in deschiderea sedintei de vineri de la Bursa din New York, ajungand la 36,24 dolari/titlu, dupa ce. intrebare cu raspuns neasteptat. De ce pleaca tinerii din tara?Recent, un tanar olimpic roman aproape ca a socat cu declaratia sa, in care, in esenta, spunea ca mai are un.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )