Libnet.ro
UNICEF

23:01

Jucarii pentru copii de 1 iunie. Cadourile pentru copii vor duce piata aproape de pragul de 1 miliard de lei in acest an

Adevărul Adevărul,
Jucarii pentru copii de 1 iunie. Cadourile pentru copii vor duce piata aproape de pragul de 1 miliard de lei in acest an

Jocuri si jucarii cu eroii din filme, jucarii eco realizate din lemn, jocuri software care transpun copiii in realitatea virtuala - pe piata romaneasca de profil oferta devine tot mai variata, producatorii si comerciantii raportand an de an rezultate financiare in crestere. 1 iunie reprezinta unul dintre cele mai importante varfuri de vanzari de pe parcursul intregului an. continuă pe Adevărul

Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Racii vor avea parte de schimbari pe plan amoros

Pentru nativii semnelor zodiacale, urmeaza o perioada extrem de interesanta, cu multe suisuri si coborasuri pe plan amoros. Berbec - in iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti.

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de.

Ziua Portilor Deschise pentru Copii la MAI

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au pregatit de Ziua Portilor Deschise pentru Copii, organizata joi, tehnica din dotarea politistilor, doua elicoptere si multe surprize. Evenimentul are loc.

PROGRAM BANCI 1 IUNIE. Cum vor lucra bancile in ziua de 1 iunie

Agentiile Raiffeisen Bank din toata tara vor fi inchise pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, cu exceptia unitatilor din supermarket-uri, mall-uri si reteaua Selgros, care vor avea un program special, a anuntat joi ba.

HOROSCOP IUNIE. Horoscop complet pentru luna iunie 2018 - Apar transformari uriase pentru unele zodii!Capricornii, certuri mari in relatie

Luna iunie este marcata de transformari majore in vietile noastre. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru inceputul verii. BERBEC Treci deja printr-un proces de schimbare in viata ta si trebuie sa-ti dai seama de.

nalta Curte a amnat, pentru 8 iunie, decizia n dosarul n care este judecat Dragnea / DNA a cerut 7 ani si jumatate de nchisoare pentru liderul PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, marti, pentru 8 iunie, decizia in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit Agerpres.

Decizia finala, amanata pentru 8 iunie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, astazi, pentru 8 iunie, decizia in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, informeaza Agerpres.

Dieta vegana: este sau nu sanatoasa pentru copii

Expertii in nutritie nu stabilesc exact o varsta potrivita pentru a incepe o dieta vegana, dar au sugestii care pot ajutaparintii sa ia o decizie corecta cu privire la alimentatia copiilor lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )