Libnet.ro
UNICEF

17:45

Oracle aduce in Romania activitati de suport hardware din Europa. Aproape 300 angajati din alte tari vor fi concediati - surse

Adevărul Adevărul,
Oracle aduce in Romania activitati de suport hardware din Europa. Aproape 300 angajati din alte tari vor fi concediati - surse

Compania americana Oracle, cel mai mare producator mondial de aplicatii software, va transfera majoritatea activitatilor europene de suport hardware catre Romania, pentru a reduce costurile actuale, procesul de lichidare a unor operatiuni fiind deja lansat, a anuntat publicatia britanica The Register. continuă pe Adevărul

Oracle va inchide majoritatea echipelor de asistenta hardware din Europa

Oracle reduce costurile prin transferarea suportului hardware paneuropean catre Romania intr-o miscare care poate face ca sute de angajati sa devina redundanti, potrivit declaratiilor facute pentru Register de persoane din interiorul fimei. Suportul pentru Romania nu este nou, procesul de sustinere a software-ului incepand in 2015.

Oracle transfera in Romania majoritatea activitatii europene de suport hardware (surse)

Oracle va transfera activitatea de suport hardware din mai multe locatii europene in Romania, scrie, citand surse interne care prefera sa isi pastreze anonimatul, The Register, citat de channelnews. fr.

Surse internationale: Oracle muta echipe de suport hardware in Romania

Oracle reduce costurile prin mutarea echipelor de suport pan-Europene catre Romania, intr-o miscare care ar putea duce la sute de disponibilizari in alte tari din regiune, in favoarea Romaniei, scrie The Register , intr-un material exclusiv.

Cel mai tare Aquapark din Europa de Est va fi facut intr-un oras din Romania

Dupa mai multe proiecte neconcretizate, municipalitatea Timisoara s-a hotarat sa faca cel mai tare aquapark din Europa de Est. Dam drumul studiului de fezabilitate pentru Aquaparcul.

Huffington Post: Romania, probabil cea mai frumoasa tara din Europa

Cetati care dateaza din epoca medievala, castelele inconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte si o multime ce pare infinita de fortarete si biserici. Si nu uitati de Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din lume. Inconjurata de Marea Neagra, fluviul Dunarea si traversata de Muntii Carpati, frumusetea naturala si diversitatea culturala a Romaniei va vor surprinde, scrie Huffington Post intr-un articol intitulat Este Romania cea mai frumoasa tara din Europa? S-ar putea sa fie.

Marea Neagra, desemnata drept cea mai poluata din Europa. La ce risc sunt supusi romanii

Un studiu realizat de oamenii de stiinta din Statele Unite privind calitatea apei Marii Negre, arata ca e cea mai poluata din Europa, iar aici poluarea cu plastic este de doua ori superioara altor.

Temeri pe pietele din Europa si Statele Unite

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, pe fondul aprecierii euro si al temerilor geopolitice generate de Coreea de Nord.

The Huffington Post: Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa

Patti Morrow, scriitoare, blogger, fotograf, a descris intr-un articol publicat de site-ul The Huffington Post atuurile Romaniei in materie de turism: incantatoare piete de oras care dateaza din timpuri medievale, dealuri cu pante cat vezi cu ochii,.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

Marea Neagra e cea mai poluata din Europa

Poluarea se intoarce impotriva oamenilor. Sarea de mare din mai multe regiuni din lume este contaminata cu plastic, arata noi studii realizate de oamenii de stiinta din Statele Unite. in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )