Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

Hotnews Hotnews,
 Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro. continuă pe Hotnews

Cele mai bune bancuri cu iepuri. Cum ii scapa trifoiul cu patru foi de frica de vanatori

Iepurii sunt printre cele mai iubite animale, insa de-a lungul timpului oamenii au facut tot felul de bancuri si glume pe seama lor.

Cele mai bune retete de orez fara carne. Cum se prepara pilaful calugaresc

Ingredient de baza in aproape toate marile bucatarii ale lumii, de la cea italiana pana la cea chineza, orezul poate constitui oricand o varianta pentru o masa pe cat de gustoasa, pe atat de sanatoasa.

Cele mai bune bancuri cu pescari. Cum sa faci puscarie 25 de ani pentru pescuit

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu pescari, tematica inepuizabila de glume.

Au dat milioane pe masini. Iata cele mai impresionante colectii ale vedetelor

Multe celebritati sunt atat de bogate, incat nu stiu ce sa faca cu atatia bani. Aleg, de cele mai multe ori, sa investeasca in lucruri de care sunt pasionati. Pentru multi, acele lucruri sunt masinile. Si nu orice masini, ci unele care costa milioane de euro.

ANOFM: Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai putine, in judesul Ialomita

Peste 30. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala, in timp ce in judetul Ialomita sunt disponibile doar 232 de posturi, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Cele mai chic si confortabile sandale in trend vara asta

Poate nu din punct de vedere calendaristic, dar daca ne luam dupa temperaturile din ultima perioada, putem spune ca a venit vara. Vestea si mai buna, in special pentru picioarele noastre, este ca vara asta sunt in trend sandalele confortabile, cu talpa joasa.

VIDEO Cele mai tari seriale, filme si documentare de vazut pe Netflix in iunie

Poate ca asteptai ultImul episod din Sense8 sau rezolvarea misterului din Scara. Si, daca ai urmarit primul sezon, in iunie poti afla in continuare Povestea lui Dumnezeu. Adevarul va recomanda cele mai interesante titluri pe care le puteti viziona pe Netlix in perioada 1-15 iunie.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume.

Politia Romna: Criminalitatea nregistreaza cele mai reduse valori din ultimii ani

Criminalitatea inregistreaza cele mai reduse valori din ultimii ani, afirma Politia Romana, adaugand ca trendul descendent al infractionalitatii sesizate se mentine si in primele 4 luni ale anului 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )