Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucataria viitorului: solutii propuse de unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice

Adevărul Adevărul,
Bucataria viitorului: solutii propuse de unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice

In prezent, consumul de alimente afecteaza in mod direct resursele planetei, de aceea, sunt necesare schimbari asupra modului in care este abordata alimentatia si tehnicile de preparare a alimentelor. continuă pe Adevărul

Doi alpinisti romani vor escalada, in premiera mondiala, pe o noua ruta, unul dintre cele mai dificile varfuri din lume

Alpinistii romani Marius Gane si Horia Colibasanu vor sa urce in premiera mondiala pe o noua ruta varful Dhaulagiri din Himalaya 8. 167 metri), unul dintre cele mai dificile din lume. Ei au ajuns deja pe 19 martie in Nepal, iar pe 21 martie au inceput aclimatizarea.

Surse: Sedinta cu scantei la PNL. Premierul, atacat de unul dintre liderii din teritoriu. Ce s-a discutat despre conflictul intre PNL Timis si Guvern

Sedinta conducerii PNL de luni dimineata a fost una tensionata, Florin Citu fiind luat la rost pe tema PNRR, iar unul dintre cei mai importanti ministri din Cabinet fiind nemultumit de modul cum se comporta colegii sai care ataca Guvernul, sustin surse liberale pentru Adevarul.

Florin Citu, dupa protestele din weekend: Exista si politicieni care instiga la nerespectarea legii. Nimeni nu este mai presus de lege

Dupa ce mai multe proteste fata de masurile anti-COVID-19 au avut loc sambata in Bucuresti si in mai multe orase din tara, premierul Florin Citu a transmis ca nu are o problema cu protestele, insa oamenii trebuie sa respecte legea si sa poarte masca. Mai mult, prim-ministul a declarat ca exista si politicieni care instiga la nerespectarea legii, dupa ce unul dintre cei mai vocali protestatari din Capitala a fost senatoarea Diana Sosoaca.

Simona Halep, elogiata de cel mai cunoscut jurnalist american. Ce crede despre romanca

Simona Halep este apreciata de jurnalistii straini. Sportiva a fost laudata de Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti de tenis din lume. Simona Halep, apreciata de cel mai cunoscut jurnalist american El a declarat ca Simona Halep va mai castiga cel putin o data Roland Garros. Nu stiu cate Grand Slam-uri va mai .

Cel mai bogat fermier din Baragan, condamnat la inchisoare cu executare. Cat va sta dupa gratii Stefan Poienaru

Unul dintre cei mai bogati fermieri din Baragan ajunge dupa gratii. Stefan Poienaru, fondatorul imperiului agricol Agrofam Holding Fetesti, a fost condamnat la 4 ani si 7 luni de inchisoare cu executare.

Ce mare schimbare vrea sa faca Valentino Rossi dupa ce a avut Covid: Am inteles ce este singuratatea

Unul dintre cei mai mari piloti MotoGP din toate timpurile, Valentino Rossi, sustine ca abia anul trecut a inteles cu adevarat ce inseamna singuratatea. Acesta a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 si acum vrea sa faca o mare schimbare in viata sa.

ELENA MATEESCU, ANM: Vrem sa devenim unul dintre serviciile meteorologice cele mai performate din sud-estul Europei

Activitatea Centrului european de agrometeorologie, ce va fi gazduit de Romania, ar trebui sa devina operationala din 2023, iar obiectivul nostru este sa devenim unul dintre serviciile meteorologice cele mai performate din sud-estul Europei, a declarat Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), cu ocazia sarbatoririi la nivel international a Zilei Mondiale a Meteorologiei.

Horoscop dragoste 2021. Top 3 cei mai mincinosi barbati, in functie de zodie. Mare atentie

Minciuna reprezinta o afirmatie contrazisa de experienta, observatie ori bun-simt, oferita de cel mincinos in mod premeditat sau spontan. Minciuna este considerata, de regula, o actiune intentionala de declarare a unei stari modale neconfirmabile sau usor confirmabile. Ea creeaza confuzie, ofera false sperante. Horoscop dragoste 2021. Barbati mincinosi Cu toate ca minciunile premeditate sunt cele .

Proteste fata de restrictii in ziua in care a fost depasit recordul de pacienti la ATI. Sosoaca: Nu exista pandemie FOTO

Mai multe proteste impotriva masurilor anticovid au loc sambata in Bucuresti si in mai multe orase din tara, in aceeasi zi in care s-au raportat cele mai multe cazuri la sectiile ATI. in Piata Victoriei din Bucuresti, unul dintre cei mai vocali protestatari este senatorul Diana Sosoaca, fost membru AUR.

Horoscop. Cele mai inteligente 3 zodii. Tu esti printre cei mai destepti nativi?

Exista cateva zodii care sunt mai inteligente decat altele. Sunt oameni inzestrati cu multe calitati si capacitati, care se disting de toti ceilalti. Astrologii au facut un top al celor mai inteligente trei zodii, iar unele dintre ele te vor surprinde. Ai intalnit persoane din aceasta zodie pe care sa le admiri pentru inteligenta lor? .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )