Libnet.ro
UNICEF

13:45

Business report Expertii UE ii cer lui Vlad Voiculescu sa reduca platile informale. Secretul din sticlele de Coca-Cola, Fanta si Pepsi. Un nou scandal la Apele Romane. Paradoxul bancnotelor. Cum se calculeaza pensiile si ce legatura au cu salariul mediu

Hotnews Hotnews,
 Business report Expertii UE ii cer lui Vlad Voiculescu sa reduca platile informale. Secretul din sticlele de Coca-Cola, Fanta si Pepsi. Un nou scandal la Apele Romane. Paradoxul bancnotelor. Cum se calculeaza pensiile si ce legatura au cu salariul mediu

Expertii UE ii cer lui Vlad Voiculescu sa reduca platile informale din sistemul medical * Secretul din sticlele de Coca-Cola, Fanta si Pepsi. Ce contin in functie de tara unde sunt comercializate * Un nou scandal la Apele Romane: Bani mutati in institutie pe spinarea companiilor profitabile * in Europa de Est este greu pentru o banca centrala sa ramana independenta, mai ales cand guvernul cere credite ieftine * Cum se calculeaza pensiile si ce legatura au cu salariul mediu * Paradoxul bancnotelor * Romania, pe locul 2 in UE la rata de fertilitate, dar pe un trend de scadere la numarul de copii * Am respins opera lui Marx dupa ce am studiat-o cu creionul in mana * Proiect: Medicii din spitalele COVID-19 vor putea beneficia de locuinte de interventie * Cine va vizita Romania la vara? Solutii pentru turismul romanesc. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: Cred ca Vlad Voiculescu l-a santajat pe Ludovic Orban pentru a fi mentinut in guvern

Marcel Ciolacu afirma ca pastrarea in actualul Guvern a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, ar putea fi consecinta unui santaj al acestuia asupra liderului PNL, Ludovic Orban. Astfel, Vlad Voiculescu l-ar fi amenintat pe Orban ca va divulga informatii legate de ascunderea datelor reale privind rata de infectare cu SARS-COV-2 in perioada alegerilor din 2020.

Noul mod de calcul al ratei de infectare Vlad Voiculescu: Diferenta nu este fenomenala Citu ii linisteste pe romani

Guvernul a decis joi modificarea formulei de calcul pentru rata de infectare din fiecare localitate, iar anuntul a fost facut de premierul Florin Citu, care a tinut sa ii linisteasca pe romani ca nu are nicio implicatie reala faptul ca pana acum a fost folosita o alta formula de calcul. Vlad Voiculescu, care cu o zi in urma sustinea ca inainte de alegeri au fost facute artificii in privinta calcularii acestui indice, a spus si el, in acelasi briefing cu premierul, ca diferenta dintre cele doua moduri de calcul nu este fenomenala, dar intarzie la un moment dat adoptarea unor masuri.

Vlad Voiculescu: Medicii de alte specialitati pot ingriji pacienti Covid-19, fara sa raspunda pentru eventuale prejudicii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, ca in perioada starii de alerta medicii de alte specialitati decat boli infectioase sau ATI vor putea ingriji pacienti Covid-19, cu respectarea protocoalelor medicale, fara sa fie raspunzatori pentru daunele si prejudiciile produse in exercitarea profesiunii. Decizia a fost luata de Guvern, prin ordonanta de urgenta de modificare a Legii sanatatii, a precizat Voiculescu.

Florin Citu, despre activitatea lui Vlad Voiculescu: Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipa

Premierul Romaniei, Florin Citu, a evitat, joi seara, sa faca aprecieri cu privire la activitatea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. in schimb, a afirmat ca va realiza o evaluare a activitatii.

Vlad Voiculescu, despre demisia lui Razvan Chereches din functia de consilier onorific: Poate am avut asteptari diferite (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut joi seara, o prima reactie dupa ce consilierul sau onorific, profesorul Razvan Chereches, a demisionat din functie. Poate am avut asteptari diferite, a.

Vlad Voiculescu: Avem 1.498 de paturi ATI disponibile, din care 1.335 sunt ocupate Vaccinarea este singura noastra sansa (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat, joi, ca in prezent exista 1. 498 de paturi ATI disponibile pentru pacientii cu COVID-19, din care 1. 335 sunt ocupate. in Bucuresti sunt 13 paturi de ATI.

Vlad Voiculescu doreste ca si farmaciile sa faca testare antigen

Potrivit raportului de activitate pe care ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, l-a prezentat premierului, o masura in lucru este reprezentata de posibilitatea efectuarii testelor antigen rapide in farmacii de catre personalul claificat al acestora. Testele rapide antigen pentru diagnosticul COVID-19 nu pot fi vandute in farmaciile din Romania, deoarece sunt teste pentru uz profesional.

Ministrul Vlad Voiculescu, criza de ras in momentul anuntarii noilor restrictii pentru romani

Veselie inexplicabila, joi seara, la Palatul Victoria, in timpul briefingului sustinut de premierul Florin Citu, secretarul de stat Raed Arafat si ministrii Sanatatii, Vlad Voiculescu si Afacerilor Interne, Lucian Bode, in care au fost anuntate noile masuri si restrictii pe care le vor avea de respectat romanii in perioada urmatoare.

Vlad Voiculescu, despre noul mod de calcul al incidentei: Diferenta nu este fenomenala

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a explicat ca incidenta cazurilor de COVID-19 se calculeaza tot la 14 zile, doar ca ne uitam incepand cu a treia zi in urma si asta pentru a avea toate datele despre testele pozitivate.

Marcel Ciolacu, acuzatii dure la adresa lui Vlad Voiculescu: I-a santajat pe Orban si Iohannis!

Marcel Ciolacu l-a somat pe Vlad Voiculescu sa faca publice toate informatiile pe care le detine in scandalul masluirii datelor pandemiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )