Libnet.ro
UNICEF

09:15

Consultare de piata pentru inregistrarea imobilelor din 309 localitati, cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Consultare de piata pentru inregistrarea imobilelor din 309 localitati, cu fonduri europene

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) a initiat o consultare de piata pentru obtinerea de solutii financiare, in vederea estimarii preturilor pentru realizarea cadastrului general in 309 unitati administrativ-teritoriale UAT). continuă pe Adevărul

ANCPI vrea sa faca o consultare de piata pentru cadastrarea imobilelor din 309 localitati

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) a initiat o consultare de piata pentru obtinerea de solutii financiare, in vederea estimarii preturilor pentru realizarea cadastrului general in 309 unitati administrativ-teritoriale.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 366,35 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 366,35 leiMWh, in intervalul orar 18:00 - 19:00.

Anuntul zilei vine de la ANAF. Vesti proaste pentru persoanele fizice din Romania

Anul 2020 si inceputul anului 2021 au fost perioade slabe, din punct de vedere al colectarilor ANAF. Aici se discuta de veniturile persoanelor fizice, care pot fi susceptibile de fraude fiscale. Astfel ca institutia anunta pentru acest an intensificarea controalelor la persoanele fizice, asupra veniturilor acestora. ANAF intensifica controalele la persoanele fizice in urma crizei .

De ce este atacat AstraZeneca: este un vaccin accesibil pentru orice tara din lume

Vaccinul anti - Covid produs de AstraZeneca este accesibil pentru orice tara din lume, iar acesta es.

Alexandru Nazare anunta ca a primit de la MS cererea de fonduri pentru plata personalului din centrele de vaccinare

Ministrul Finantelor Publice, Alexandru Nazare, anunta ca a primit de la Ministerul Sanatatii cererea de fonduri pentru plata personalului din centrele de vaccinare si a aprobat-o cu .

PMP cere o consultare nationala pentru Planul National de Redresare si Rezilienta

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului Romaniei sa organizeze o consultare nationala pentr.

RAPORT PWC: Piata fuziunilor si achizitiilor din Romania a scazut cu 6% in 2020

Piata fuziunilor si achizitiilor din Romania a scazut cu 6% anul trecut fata de 2019, pe fondul incertitudinilor aduse de pandemia de COVID-19, reiese din raportul PwC M and A Outlook.

Schimbarea facuta de Metro pentru toti clientii din Romania. Ce se intampla cu cardul de acces

Retailerul german Metro continua sa investeasca in digitalizare si vine pe piata din Romania cu o schimbare radicala pentru clienti, menita sa imbunatateasca interactiunea dintre.

DAN BARNA: incheierea MCV pentru Romania - unul din obiectivele majore ale Guvernului

Incheierea Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania este unul dintre obiectivele majore ale Guvernului, afirma vicepremierul Dan Barna, conform Agerpres.

Coridoare verzi pentru turistii straini din Bulgaria - in ce conditii se va putea intra in tara Cererea insistenta a hotelierilor bulgari

Coridoarele verzi pentru turistii straini aflati in Bulgaria care au fost vaccinati, au avut coronavirus si au anticorpi, ori prezinta un test PCR negativ, ar trebui introduse cu cateva zile inainte de data anuntata pentru incepere a sezonului estival - 1 mai 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )