Libnet.ro
UNICEF

15:17

Numarul tot mai ridicat al pensionarilor si imputinarea salariatilor vor pune la un moment dat guvernantii sa opteze: maresc varsta de pensionare sau cresc taxele

Hotnews Hotnews,
 Numarul tot mai ridicat al pensionarilor si imputinarea salariatilor vor pune la un moment dat guvernantii sa opteze: maresc varsta de pensionare sau cresc taxele

In urma cu 20 de ani, aveam putin peste 4 milioane de pensionari de asigurari sociale de stat. Azi, avem aproape cu un milion mai mult, in timp ce numarul mediu al salariatilor a crescut cu doar 200. Asta apasa din greu pe sustenabilitatea viitoare a sistemului public de pensii. continuă pe Hotnews

Arestarile de migranti la frontiera SUA cu Mexicul, la cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani

Arestarile de migranti la frontiera SUA cu Mexicul au atins in martie cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani, potrivit unor statistici publicate joi, care accentueaza presiunea asupra presedintelui Joe Biden, acuzat de opozitie ca minimizeaza criza, informeaza AFP.

VLAD VOICULESCU: Tot mai multi romani aleg sa se vaccineze, insa suntem inca departe de imunitatea colectiva

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca tot mai multi romani aleg sa se vaccineze anti-COVID, insa mai dureaza pana cand se va atinge imunitatea colectiva.

OPINIE DELOITTE: Impozitul minim pe profit la nivel global, tot mai aproape. Ar putea SUA urgenta demersurile?

Cresterea exponentiala a datoriilor guvernamentale din ultimii ani este tot mai greu de explicat in contextul evolutiilor economice recente. Chiar si in cei mai dificili ani, cum ar fi anul izbucnirii pandemiei de COVID-19, au existat domenii profitabile si companii care au inregistrat castiguri care nu se regasesc decat in mica masura in bugetele tarilor din care au fost obtinute.

Franta ar urma sa ajunga la un nivel mai ridicat al datoriei in 2021

Deficitul bugetar al Frantei ar urma sa ajunga anul acesta la 9% din PIB, fata de prognoza precedenta de 8,5% din PIB, in urma noilor restrictii , care vor afecta economia,.

Cand trebuie sa mergi la spital daca ai Covid-19. Tot mai multi romani ajung la medic prea tarziu

Medicii avertizeaza ca din ce in ce mai multi oameni infectati cu Covid-19 ajung prea tarziu la spital. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat, la Antena.

Pensionarii care au primit pensii mai mici din vina functionarilor vor primi banii cuveniti. Proiectul a fost adoptat de Camera Deputatilor

Deputatii au adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede ca pensionarii carora statul le-a calculat gresit pensiile vor primi inapoi banii cuveniti, indiferent ca a trecut un an sau 15 de la greseala.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )