Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prima fabrica din lume certificata pentru imunizarea spatiilor la Covid-19

Adevărul Adevărul,
Prima fabrica din lume certificata pentru imunizarea spatiilor la Covid-19

Prima cladire industriala din lume certificata cu IMMUNE Building Standard este Future Designs, designer de solutii de iluminat, care a implementat atat in fabrica sa, cat si in birouri masurile pentru imbinatatirea imunitatii spatiilor la Sars-CoV-2. continuă pe Adevărul

VIDEO Primul tunel pentru vapoare din lume va fi construit in Norvegia

Norvegia a aprobat constructia primului tunel pentru vapoare din lume, conceput pentru a ajuta navele sa navigheze in zona Marii Stadhavet, cu furtuni foarte puternice, anunta CNN, potrivit Mediafax.

Finlanda e cea mai fericita tara din lume. Ce loc ocupa Romania

Finlanda a fost desemnata cea mai fericita tara din lume pentru al patrulea an consecutiv, intr-un r.

Boris Johnson a primit prima doza din vaccinul pentru Covid-19 al AstraZeneca

Premierul britanic Boris Johnson a primit, vineri, prima doza din vaccinul pentru Covid-19 al AstraZeneca si a cerut populatiei sa faca acelasi lucru, afirmand ca nu a simtit nimic.

Klaus Iohannis si Florin Citu participa, miercuri, la prima actiune din cadrul campaniei de impadurire in zona desertificata din sudul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la prima actiune din cadrul campaniei de impadurire in zona desertificata din sudul Romaniei, care este initiata de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

Grecia este gata sa rechizitioneze doctori din sistemul privat pentru a ajuta spitalele de stat, spune premierul Mitsotakis

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis este gata sa rechizitioneze doctori din sectorul privat pentru a ajuta sistemul public in combaterea pandemiei de Covid-19, a declarat acesta duminica, potrivit Reuters.

Elvetia autorizeaza vaccinul JohnsonJohnson pentru imunizarea persoanelor de peste 18 ani

Vaccinul Johnson Johnson a fost autorizat pentru persoanele de peste 18 ani, in Elvetia, luni, de catre Swissmedic, autoritatea de reglementare a medicamentelor elvetiana. Johnson este al treilea vaccin.

Marea Britanie: Unul din doi adulti a fost deja injectat cu prima doza din vaccinul anti-Covid-19

Unul din doi adulti din Marea Britanie a primit o prima doza din vaccinul impotriva Covid-19, a anuntat sambata ministrul Sanatatii, care a salutat un succes enorm, potrivit AFP.

Administratorii de localuri din Constanta, amendati pentru nerespectarea masurilor de restrictie

Administratorii a cinci localuri din municipiul Constanta au fost amendati de politisti cu 10. 000 de lei pentru nerespectarea masurilor de combatere a pandemiei.

De astazi se pot face din nou programari pentru vaccinarea cu serul PfizerBioNTech

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca, din 23 martie, se deschid 167 de noi cabinete pentru administrarea vaccinului de la compania PfizerBioNTech. Programarile se vor putea face incepand de sambata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )