Libnet.ro
UNICEF

16:15

Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Hotnews Hotnews,
 Bilantul masurilor luate de Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: plati de peste 1,78 miliarde lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari

Masurile luate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale in perioada starii de urgenta au insumat plati de 1,78 miliarde de lei, vizand 1. 873 beneficiari - fie indemnizatii de somaj tehnic fie indemnizatii de crestere copil ori a indemnizatiilor de incadrare in grad de handicap, potrivit unui anunt facut de oficialii guvernamentali. Cele mai multe fonduri alocate prin MMPS pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic. continuă pe Hotnews

Ce masuri a luat Ministerul Muncii in perioada starii de urgenta: unde s-au dus cei mai multi bani

Ministerul Muncii anunta ca masurile luate de institutie in perioada starii de urgenta au vizat aproape 1,3 milioane de beneficiari, fiind facute plati de peste 1,78 miliarde de lei.

Ministerul Mediului - date pe perioada starii de urgenta: Poluarea din Bucuresti cauzata de trafic a scazut la jumatate, cea cu praf a inregistrat depasiri Cauza: primariile salubrizeaza doar 41% dintre strazi

Pe perioada starii de urgenta, in Bucuresti, poluarea cauzata de trafic, respectiv emisiile de dioxid de azot, a scazut la jumatate, dar poluarea cu praf, PM10, a inregistrat in mod repetat depasiri, a anuntat ministrul Mediului, Costel Alexe, intr-o conferinta de presa. Acesta a declarat ca depasirile au fost, in mod special, cauzate de nesalubrizarea eficienta a Capitalei, iar in urma unui control a constatat ca in 2019 au fost salubrizati 832 de km din cei 2. 464 km, cat are Capitala. Adica, doar un procent de 41% din arterele, strazile si trotuarele Bucurestiului. Ministrul nu a venit insa cu explicatii pentru depasirile spectaculoase care au avut loc in timpul noptii si in weekend.

Ce se intampla cu amenzile date in perioada starii de urgenta. Raspunsul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Sebes, ca Guvernul incearca sa gaseasca o solutie legala in ceea ce priveste persoanele care au platit deja amenzile declarate neconstitutionale in perioada starii de urgenta.

ANCOM a dat liber la fake news: Site-urile de stiri false blocate in perioada starii de urgenta pot fi accesate din nou

Toate site-urile web blocate in perioada starii de urgenta pe motive de creare de panica in randul populatiei, conspiratii si informatii false ar putea fi accesate din nou, incepand de vineri, 15 mai, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii, condusa de Sorin Grindeanu.

Poluare pe pandemie. in perioada starii de urgenta au fost depasiri la particule PM10 in Bucuresti

Ministrului Mediului, Costel Alexe, sustine ca in mai multe zile din perioada starii de urgenta s-au inregistrat depasiri pentru PM 10 in Bucuresti, precizand ca acest lucru s-a intamplat din cauza nesalubrizarii eficiente a arterelor din Capitala.

Peste 42.000 de apeluri la 112 referitoare la COVID-19 pe perioada starii de urgenta: Ce au semnalat romanii si din ce judete s-a sunat cel mai mult

In cele doua luni in care pe teritoriul Romaniei a fost decretata stare de urgenta, la nivel national, au fost inregistrate 42. 173 de apeluri la 112 referitoare la virusul COVID-19, a anuntat vineri Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS). Principalele motive au vizat semnalarea unor simptome asociate noului coronavirus si informatii cu privire la restrictiile impuse prin ordonantele militare.

MINISTERUL MUNCII: Plati de 1,78 miliarde de lei pentru aproape 1,3 milioane de beneficiari, pe perioada starii de urgenta

Potrivit unui comunicat, remis catre Agerpres. cele mai multe fonduri alocate pe perioada starii de urgenta au fost platite prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANFOM), institutie care a asigurat acordarea indemnizatiilor pentru somaj tehnic. in total, la ANOFM au fost inregistrate cereri valide de la 129. 149 de angajatori, suma totala platita catre acestia fiind de 1,38 miliarde de lei.

Adevaratul motiv pentru care CCR a declarat neconstitutionale amenzile din perioada starii de urgenta

CCR arata, in motivarea deciziei prin care amenzile din perioada starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale, ca legea nu intruneste exigentele de claritate, precizie si previzibilitate, iar stabilirea contraventiilor este lasata, in mod arbitrar, la aprecierea agentului constatator.

Judetul campion la amenzi in perioada starii de urgenta

Topul judetelor din Romania dupa amenzile date in starea de urgenta: diferenta dintre primul si ultimul loc e de 40 de milioane de lei.

Arafat: Restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta, el precizand ca sunt exceptate de la aceasta regula restaurantele de tip drive-in sau cele care livreaza mancare la domiciliu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )