Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un gigant din industria aeronautica anunta concedieri masive

Adevărul Adevărul,
Un gigant din industria aeronautica anunta concedieri masive

Un gigant din industria aeronautica a anuntat miercuri ca va face concvedieri masive in perioada imediat urmatoare, dupa ce a trimis deja in somaj tehnic mii de angajati. continuă pe Adevărul

Veniturile companiilor din industria auto ar putea scadea cu 40% din cauza crizei - analiza

O analiza efectuata de Boston Consulting Group asupra mai multor companii din acest sector din Romania arata un impact potential foarte mare: intr-un scenariu sever veniturile ar scadea chiar si cu 40%. Companiile din domeniul auto producatori de echipamente originaleOEM-uri, furnizori, dealeri) sunt mult mai bine pozitionate acum decat au fost in criza din 2008-2009, deoarece si-au imbunatatit fluxul de numerar, au marit capacitatea de utilizare, si-au schimbat portofoliile de produse pentru a raspunde cererii cumparatorilor si au instituit o disciplina mai mare prin stimulente de vanzare cu amanuntul.

Lucratorii din industria auto din SUA s-au intors la lucru

Muncitorii au inceput, luni, sa revina la liniile de asamblare ale fabricii din Michigan, deschizand calea spre redeschiderea sectorului auto din SUA, in ciuda preocuparilor unui al doilea val de infectii cu coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )