Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste n imobile mai vechi de 34 de ani (sondaj IRSOP)

Hotnews Hotnews,
 Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste n imobile mai vechi de 34 de ani (sondaj IRSOP)

Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste in imobile mai vechi de 34 de ani, iar procentul este mai mare in randul persoanelor cu venituri mici, se arata intr-un studiu realizat de IRSOP pentru Asociatia Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania ABDLR). Reamintim ca, desi noa lege privind contractele de economisire-creditare a fost publicata in luna iulie, nici pana acum nu s-au dat si normele care sa o faca pe deplin operationala, cele doua institutii care opereaza pe acest segment- BCR BpL si Raiffeisen BpL neputand incheia noi contracte. continuă pe Hotnews

Ce limitare a gradului de ndatorare? Aproape jumatate dintre romni intentioneaza sa contracteze un credit n urmatoarele sase luni (Sondaj GfK)

Circa 44% dintre romani intentioneaza sa contracteze un credit in urmatoarele sase luni cei mai multi dintre tarile Europene sondate si doar 8% sunt siguri ca nu vor apela la aceasta optiune de finantare, potrivit unui sondaj efectuat de catre GfK. Pe plan global, doar Mexicul devanseaza Romania, cu 48%, in timp ce, pe continent, 37% dintre polonezi, 24% dintre cehi, 16% dintre unguri, 14% dintre lituanieni si doar 11% dintre spanioli intentioneaza sa apeleze la creditare in urmatoarele sase luni.

Esop: Firmele pana in 250 de angajati au inchiriat jumatate din oferta de spatii de birouri in 2018

IMM-urile, firme care au pana in 250 angajati si inchiriaza, de regula, spatii de birouri cu suprafete de pana in 2. 500 mp, au constituit o pondere de 46% din volumul tranzactiilor din piata de spatii de birouri din Romania in primele trei trimestre,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )