Libnet.ro
UNICEF

17:00

Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda lor nationala. Nu au incredere nici in banci nici in siguranta depozitelor bancare

Hotnews Hotnews,
 Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda lor nationala. Nu au incredere nici in banci nici in siguranta depozitelor bancare

Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala si printre cele mai reduse niveluri de incredere in banci si in siguranta depozitelor bancare, arata rezultatele unei cercetari facute de Banca Nationala a Austriei, rezultate transmise la solicitarea HotNews. ro. Austriecii efectueaza anual un asemenea sondaj in statele din regiunea noastra, intreband populatia despre increderea in euro, in moneda locala, in Guvern s. a. m. d. Potrivit unor surse participante la sondaj, una din explicatiile acestor scoruri care nu ne avantajeaza consta in tentativele populiste de promovare a unor legi aparent corective, dar care in realitate fac mai mult rau economiei decat binele dorit de initiatori. continuă pe Hotnews

Spitalele din Gorj se golesc de pacienti cu COVID-19. Rata de infectare este cea mai scazuta din tara

Numarul pacientilor cu COVID-19 internati in spitalele din judetului Gorj s-a redus semnificativ, in momentul de fata.

Anul cu cea mai scazuta natalitate in judetul Buzau

Judetul Buzau a inregistrat, in 2020, cea mai mica natalitate din ultimii 7 ani. Statistic, in cele doua sectii de Obstretica Ginecologie ale Maternitatii Buzau s-au nascut in acest an 1. 868 bebelusi, in urma a 904 nasteri spontane, la care se adauga 964 de nasteri, in urma operatiilor de cezariana.

Cea mai proasta veste pentru romanii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa

Luni, pretul unui baril de petrol a trecut pragul de 50 de dolari pe baril, pe fondul sperantelor ca introducerea vaccinurilor pentru coronavirus o sa stimuleze cererea globala de combustibili. Cea mai proasta veste pentru romanii cu masini pe benzina si motorina De asemenea, cotatia este in stransa legatura cu demararea campaniei de vaccinare in .

Horoscop 17 decembrie 2020. Cea mai fericita zi pentru o zodie

Horoscopu zilei de joi, 17 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Este cea mai fericita zi pentru o zodie. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 24, 34 si 55. De asemenea, culorile care ne infrumuseteaza viata in aceasta zi de joi sunt; galben, auriu si mov. Horoscop joi .

Cea mai usoara reteta de post. Cum faci cartofii taranesti perfecti, metoda cu care nu dai gres

In post, un preparat pe baza de cartofi este cea mai simpla alegere. Cartofii taranesti, care pot fi serviti ca garnitura sau ca fel de mancare, se prepara rapid si sunt deosebit de gustosi.

CTP, cea mai proasta veste la final de an. Cati bani trebuie sa plateasca, decizia drastica

Cristian Tudor Popescu a fost amnedat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 5. 000 de lei. Astfel, institutia a considerat ca editorialul lui, care se numeste Satana in sutana, constituie o fapta de discriminare, anunta Hotnews. CTP, cea mai proasta veste la final de an in urma publicarii acelui material, CNCD a primit .

Cea mai trista veste despre vaccin. Ce se intampla cu unul din patru oameni

Cercetatorii au spus marti, conform Reuters, ca aproape una din patru persoane ar putea sa nu primeasca vaccinuri anti-coronavirus inainte de anul 2022 deoarece tarile cu venituri mari, acolo unde traieste mai putin de 15% din populatia globului, au rezervat 51% dintre dozele celor mai promitatoare vaccinuri. Cea mai trista veste despre vaccin De asemenea, .

Cum faci acasa cea mai buna salata coleslaw. Reteta simpla: asa iese exact ca la KFC

Pe langa aripioare, din meniul KFC se remarca si salata coleslaw. Este o garnitura care consta in principal din varza cruda taiata marunt, la care se adauga un sos simplu, dar care completeaza perfect ingredientul de baza. Reteta de salata coleslaw. Iese ca la KFC Termenul coleslaw a aparut in secolul al XVIII-lea ca o .

Ce averi au facut vedetele in anul pandemiei. Kylie Jenner, cea mai bogata!

Ca in fiecare an, Forbes a intocmit topul vedetelor cu cele mai mari incasari din ultimele luni. Kylie Jenner este din nou cea mai bogata. Iata ce averi au facut vedetele in anul pandemiei.

Trucuri pentru cea mai buna piftie: ce carne se pune, cat se fierbe, cum se filtreaza lichidul

Piftia e un preparat traditional care nu lipseste de la masa de Craciun sau de Revelion, insa o intalnim in gastronomia multor popoare, fie ca vorbim de carne, peste, legume sau oua in aspic. Desi se prepara si din cocos sau curcan, cea mai populara piftie ramane cea de porc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )