Libnet.ro
UNICEF

16:16

Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala din tarile din regiune (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala din tarile din regiune (sondaj)

Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala, nivelul acestei increderi fiind situat la nivelul din timpul crizei din 2008, arata datele unui sondaj efectuat de Banca Nationala a Austriei in 6 state din regiune Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Cehia si Romania), informatiile fiind transmise joi la solicitarea HotNews. ro de catre Banca Centrala austriaca. continuă pe Hotnews

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

Cea mai bogata femeie din Africa, pusa sub acuzare pentru frauda

Cea mai bogata femeie din Africa, Isabel Dos Santos, fiica fostului presedinte al Angolei, a fost pusa sub acuzare pentru frauda si delapidare de fonduri de catre procurori, relateaza BBC News.

Tesla, cea mai rapida crestere in topul celor mai valoroase branduri din lume

Tesla, producatorul american de masini electrice, este marca cu cea mai rapida crestere in clasamentul celor mai valoroase branduri din lume, conform raportului Brand Finance Global 500 lansat la World Economic Forum in Davos.

Specialistii confirma ca ultima decada a fost cea mai calduroasa din istorie. Care au fost recordurile de temperatura

Ultimii zece ani au fost cei mai caldurosi din istorie, potrivit masuratorilor efectuate de trei agentii globale. Potrivit Nasa, Noaa si UK Met Office, anul trecut a fost a doua cea mai calda dintr-un record care dateaza din 1850.

Ministrul Muncii: Revisal, o nuca tare! Cea mai mare provocare in administratie: sa pui institutiile sa interconecteze bazele de date

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca cea mai mare provocare in administratie este sa pui institutiile sa inter-conecteze bazele de date. Energia pe care o investesc oamenii din sistem in a-ti demonstra cum nu se poate, este incredibila, sustine ministrul. Violeta Alexandru a facut referire la Revisal, care este o nuca tare.

Cea mai mare biserica ortodoxa din lume va fi construita in Rusia: Va avea o capacitate de 37.000 de credinciosi si va fi co-finantata de investitori din China Legatura dintre proiect si Crimeea (VIDEO)

Un influent lider spiritual planuieste sa ridice cea mai mare biserica crestin-ortodoxa din lume, in Rusia, relateaza Znak citat de The Moscow Times. Edificiul va avea 25 de etaje si va putea adaposti.

VIDEO in Rusia va fi construita cea mai mare biserica ortodoxa din lume. Cat de inalta va fi si cati credinciosi vor putea intra in ea

Un influent lider spiritual intentioneaza sa construiasca, in centrul Rusiei, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, potrivit site-ului de stiri Znak. com, preluat de Moscow Times.

DEPASIND CME GROUP DIN SUA National Stock Exchange din India a devenit cea mai mare piata de derivate din lume

La NSE au fost tranzactionate 6 miliarde de contracte in 2019, in crestere cu 58% fata de anul anterior * La CME Group, volumul tranzactiilor - 4,83 miliarde de contracte anul trecut National Stock Exchange din India NSE) a devenit, in 2019, cea mai mare piata de produse derivate din lume - dupa volumul tranzactiilor, depasind gigantul american CME Group, potrivit datelor Asociatiei Industriei Futures FIA), preluate de economictimes. indiatimes. com.

Medicul Florin Mihaltan: Cea mai puternica masura anti-fumat este sa maresti taxa pe pachetul de tutun. Daca maresti taxa cu 10%, se lasa de fumat intre 3% si 5% dintre fumatori

Cea mai puternica masura anti-fumat este cresterea taxei pe pachetul de tutun, iar la fiecare crestere cu 10% a acestei taxe se lasa de fumat intre 3% si 5% dintre fumatori, afirma medicul Florin Mihaltan, unul dintre cei mai cunoscuti pneumologi din Romania. Florin Mihaltan mai spune ca fumatorii care se lasa in cazul cresterii taxei sunt mai ales cei foarte tineri, care nu au bani sau care au bani dramuiti de acasa.

Se dusese sa se tunda, cand frizerul a observat un cos ciudat. Nu avea nici cea mai vaga idee ca avea sa-i salveze viata clientului sau

Tanarul se dusese sa se tunda, cand frizerul a observat un cos ciudat. Nu avea nici cea mai vaga idee ca avea sa se transforme intr-un adevarat erou pentru clientul sau.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )