Libnet.ro
UNICEF

22:15

Coronavirus: Companiile europene isi vor reveni mai rapid decat gospodariile Muncitorii, marii pierzatori ai pandemiei (raport BCE)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Companiile europene isi vor reveni mai rapid decat gospodariile Muncitorii, marii pierzatori ai pandemiei (raport BCE)

Muncitorii europeni vor suferi din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 la mult timp dupa ce companiile vor beneficia de eficientizarea activitatii din timpul perioadelor de carantina, arata un sondaj realizat de Banca Central Europeana si citat de Bloomberg. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Arafat pentru anti-vaccinisti: Multi isi vor schimba parerea

Ritmul vaccinarilor in Romania impotriva noului coronavirus este unul destul de lent. in acelasi timp, reticenta oamenilor este foarte mare. Raed Arafat a incercat sa incurajeze populatia.

Care este secretul celui mai rapid proces de vaccinare anti-COVID-19 din lume?

Guvernele din intreaga lume se uita cu invidie la Israel, tara care a reusit sa vaccineze, pana la sfarsitul acestei saptamani, 950. 000 de oameni, adica peste 10% din populatie, cu mult mai mult decat, de exemplu, Marea Britanie, care a inceput vaccinarea cu aproape doua saptamani mai devreme.

Horoscop 2021. Berbecii isi vor atinge toate obiectivele, schimbari importante pentru Lei. Ce nativi isi vor gasi jumatatea

Odata cu marea conjunctie din 21 decembrie 2020, planeta Jupiter a intalnit planeta Saturn in Varsator, un fenomen care apare aproximativ la fiecare 20 ani. in astrologie, Jupiter reprezinta expansiune si entuziasm, iar Saturn disciplina si restrictiile. Astrologul canadian Marie-Christine Dean spune cum vor influenta Jupiter si Saturn fiecare zodie in 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3212 seconds )