Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mai mult de jumatate din angajati vor sa-si schimbe locul de munca, in cautarea unui salariu mai bun

Adevărul Adevărul,
Mai mult de jumatate din angajati vor sa-si schimbe locul de munca, in cautarea unui salariu mai bun

Chiar daca 2020 a fost plin de provocari din punct de vedere profesional, numarul celor care iau in calcul o schimbare de job este de 54% dintre angajatii care au participat la un sondaj efectuat de o firma de recrutare. continuă pe Adevărul

Director Posta Romana: Jumatate dintre angajati vor sa fie vaccinati impotriva COVID-19

Pentru cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare aproape jumatate din angajatii Postei Romane vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului, potrivit reprezentantilor societatii, care au precizat ca multi.

Debut greoi al etapei a doua de vaccinare in Salaj. Mai putin de jumatate din centre vor fi functionale

Vaccinarea anti-COVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in prima faza doar in patru centre, in care sunt organizate tot atatea puncte de vaccinare.

Director Posta Romana: Aproape jumatate din angajatii nostri vor sa se vaccineze

Aproape jumatate din angajatii Postei romane vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului, multi dintre ei fiind expusi unui risc mare de infectare, a anuntat, vineri, directorul general al institutiei, la Antena 3.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

Presedintele german cere sa se recurga mai mult la telemunca pentru a combate raspandirea coronavirusului

Seful statului german Franck-Walter Steinmeier a cerut vineri sa se recurga mai mult la telemunca in companii pentru a combate raspandirea bolii COVID -19, in timp ce tara se pregateste pentru un nou val de imbolnaviri, relateaza AFP.

SORIN CIMPEANU: Astazi, mai mult ca oricand, suntem datori sa sustinem si sa investim in educatia si in cultura romaneasca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, subliniaza, intr-un mesaj de Ziua Culturii Nationale, ca este momentul, mai mult ca oricand, sa fie sustinute si sa se investeasca in educatia si cultura romaneasca.

Top 10 cele mai bogate tari din lume

Cand spunem cele mai bogate tari din lume ne gandim fie la tarile considerate superputeri, fie la cele in care nivelul de trai este mult peste ceea ce vedem in restul lumii.

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi.

Citu: Mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt varstnici

Premierul Florin Citu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca programarile merg bine si da asigurari ca peste 75% dintre persoanele cu varsta peste 65 de ani se vor vaccina in perioada urmatoare, prezentand si o statistica realizata de STS, conform careia mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )