Libnet.ro
UNICEF

21:45

Modificarile aduse Codului fiscal vin in sprijinul companiilor. Doua treimi dintre respondenti vor aplica facilitatea fiscala pentru angajatii in telemunca (sondaj PwC)

Hotnews Hotnews,
 Modificarile aduse Codului fiscal vin in sprijinul companiilor. Doua treimi dintre respondenti vor aplica facilitatea fiscala pentru angajatii in telemunca (sondaj PwC)

Modificarile recente aduse Codului fiscal vin in sprijinul companiilor, considera majoritatea respondentilor 56%) in cadrul unui sondaj realizat de PwC Romania, iar facilitatea care va fi aplicata de cele mai multe companii 67%) vizeaza beneficiile pentru angajatii aflati in telemunca. Astfel, doar 8% dintre participanti au spus ca modificarile nu le sunt utile, in vreme ce 38% inca le analizeaza pentru a vedea pe care dintre acestea le pot aplica. Dintre noile prevederi introduse cu prilejul acestor modificari, 67% dintre respondenti spun ca pot beneficia de facilitatile fiscale pentru angajatii care aplica telemunca, 17% de consolidarea fiscala, iar 8% de masura privind ajustarea TVA pentru creantele neincasate de la beneficiari persoane fizice. continuă pe Hotnews

SONDAJ PWC ROMANIA: Modificarile aduse Codului fiscal vin in sprijinul companiilor

Modificarile recente aduse Codului fiscal vin in sprijinul companiilor, considera majoritatea respondentilor 56%) in cadrul unui sondaj realizat de PwC Romania, iar facilitatea care va fi aplicata de cele mai multe companii 67%) vizeaza beneficiile pentru angajatii aflati in telemunca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )