Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opt romani din zece spun ca isi vor petrece Craciunul acasa din cauza pandemiei. O treime isi reduce bugetul de vacante si cadouri

Hotnews Hotnews,
 Opt romani din zece spun ca isi vor petrece Craciunul acasa din cauza pandemiei. O treime isi reduce bugetul de vacante si cadouri

Mai bine de 80% dintre romani spun ca isi vor petrece primul Craciun in pandemie acasa, doar 14% vor merge la parinti sau bunici iar obisnuitele vacante in tara sau in strainatate sunt o optiune doar pentru putin peste 2% dintre romani potrivit unui sondaj online relevant la nivel national si realizat prin Ivox la comanda Provident. Pandemia a schimbat si obiceiurile de consum ale romanilor. Mai bine de jumatate dintre respondenti spun ca aleg sa isi mentina neschimbat nivelul cheltuielilor, in timp ce 38% taie din bugetul de sarbatori. Principalul motiv pentru care romanii se orienteaza catre cheltuieli mai mici de sarbatori este decizia de a face economii, pentru o treime dintre ei, dar si costurile mai mici ale cadourilor 30%) sau circumstantele personale sau familiale schimbate 27%) conteaza in decizia de a cheltui mai putin. continuă pe Hotnews

Opt state europene isi vor coordona lansarea campaniilor de vaccinare

Germania, Franta, Italia si alte cinci state europene isi vor coordona lansarea campaniilor nationale de vaccinare anti-COVID-19, au anuntat astazi ministrii sanatatii din tarile respective.

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa .

Opt state europene isi vor coordona campaniile nationale de vaccinare. Germania cere Agentiei Europene a Medicamentului sa urgenteze procesul de aprobare

Opt state europene au decis sa isi coordoneze campaniile nationale de vaccinare anti-COVID. Este vorba despre Germania, Italia, Franta, Belgia, Luxemburg, Tarile de Jos, Spania si Elvetia, dupa cum informeaza.

Horoscopul pentru weekendul 12-13 decembrie: Nativii care isi vor schimba jobul. Li se va indeplini, in sfarsit, visul

Nativii Fecioara sunt pe punctul de a-si schimba jobul. Vor ajunge, intr-un final, sa lucreze exact la ce au visat si sa castige si bani frumosi din asta. Horoscop pentru.

Bill Gates spune ca nu ne vom intoarce la normal pana in 2022. Ce tari isi vor reveni mai repede

Primul camion care transporta vaccinul coronavirus Pfizer-BioNTech a iesit duminica dintr-o fabrica din Michigan si se asteapta sa ajunga la destinatie luni, astfel incat personalul medical sa poata administra vaccinul.

Unui gamer din zece i-a fost furata identitatea - studiu

Peste 10% dintre gameri aproape 179 milioane la nivel global) au trecut prin situatia de a li se fura ID-ul - ceea ce ar putea valora pana la 347 miliarde de dolari la nivel global. Aceste informatii fac parte din cercetarea globala realizata de Kaspersky, care a oferit, de asemenea, sfaturi utile pentru a evita aceasta problema si alte incidente neplacute asociate gaming-ului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2492 seconds )