Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sondaj: 52% din companii vor sesiza Comisia Europeana sau in instanta ordonanta lacomiei

Adevărul Adevărul,
Sondaj: 52% din companii vor sesiza Comisia Europeana sau in instanta ordonanta lacomiei

Peste jumatate 52%) dintre companiile participante la un sondaj derulat de PwC Romania intentioneaza sa sesizeze Comisia Europeana sau instantele locale in cazul ordonantei lacomiei. continuă pe Adevărul

ANGHEL, PWC: Sapte din zece companii vor abrogarea Ordonantei 114

Sapte din zece companii vor abrogarea in intregime a Ordonantei 114, iar 52% intentioneaza sa sesizeze Comisia Europeana.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou M6. Corina Cretu: Sper ca autoritatile romne sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, ca sa se poata circula pna la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat miercuri alocarea a peste 517 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, pe tronsonul 1 Mai-Tokyo, adica pentru o sectiune de 6 kilometri dintr-un total de peste 14 kilometri cat urmeaza sa aiba la final magistrala de metrou Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a anuntat comisarul european Corina Cretu, precizand ca lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an. in urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta. Corina Cretu spune ca spera ca autoritatile romane sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, astfel incat sa se poata circula pe noua linie de metrou de la 1 Mai pana la Aeroportul International Otopeni.

Comisia Europeana ingrijorata de justitia din Romania: ce a spus vicepresedintele

Desi nu este exclus sa crezi in retorica lui Dancila si Toader, situatia justitei din tara noastra este ingrijoratoare, iar cele mai recente avertismente vin de la Comisia Europeana. Fara sa surprinda pe nimeni, oficialii Comisiei Europene si-au exprimat ingrijorarea pe marginea intentiei Guvernului de la Bucuresti de a adopta o ordonanta de urgenta care [] .

Comisia Europeana vrea includerea Arabiei Saudite pe Lista neagra in materie de spalare de bani si terorism / Franta si Marea Britanie au rezerve

Comisia Europeana a propus ca Arabia Saudita si alte sase state sa fie incluse pe lista neagra pentru combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului, in contextul scandalului international.

TARILE CU CEL MAI MARE RISC PRIVIND SPALAREA BANILOR: Comisia Europeana a publicat lista neagra

Comisia Europeana a publicat miercuri lista neagra cu 23 de jurisdictii unde exista un mare risc privind spalarea de bani. Lista contine tari din lumea a treia si include zone precum Bahamas, Insulele Virgine, Panama si Arabia Saudita.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat alocarea a 517 milioane de euro pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni, sectiunea 1 Mai - Tokyo, iar lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an, a anuntat comisarul.

Melescanu, despre MCV: Dialogul trebuie sa fie ntre Comisia Europeana si autoritatile romne, nu poti sa-ti culegi informatii numai din presa

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti seara, la Antena 3, referitor la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) ca, in timp ce componenta verificare a respectivului mecanism este bine pusa la punct, in sfera cooperarii dialogul trebuie sa aiba loc intre Comisia Europeana si autoritati si nu prin informatii din presa ori din alte surse.

PSD continua controversa cu Comisia Europeana pe tema contestatiei n anulare si i compara pe cei condamnati acum cu detinutii politici: Principiul este acelasi

PSD continua controversa cu Comisia Europeana pe tema Ordonantei de Urgenta privind contestatia in anulare pentru sentintele date de completurile de 5 judecatori de la instanta suprema si invoca din nou abuzurile impotriva drepturilor omului. De data aceasta, PSD compara situatia celor condamnati acum cu cea a detinutilor politici, sustinand ca, asa cum condamnarile politice de dinainte de 1989 nu au putut fi ignorate, tot asa nu putem ramane indiferenti nici acum, cand vedem ca drepturile omului au fost din nou incalcate.

Comisia Europeana, nou avertisment: Autoritatile romane sa evalueze atent consecintele deciziilor CCR. Hotararile judecatoresti definitive nu trebuie repuse in discutie

Comisia Europeana a atras atentia Guvernului PSD-ALDE ca este extrem de important ca hotararile judecatoresti definitive sa nu mai fie repuse in discutie. Executivul comunitar a mai transmis, de asemenea, ca.

Decanul Baroului Iasi: Tudorel Toader a adus un afront avocaturii romnesti. Am putea sesiza comisia de disciplina

Decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, spune ca ar putea fi sesizata comisia de disciplina a baroului in cazul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca a adus un afront avocaturii romanesti si ca face confuzii grave in materia apararii din oficiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )