Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ 99% din IMM-uri sunt afectate de coronavirus. Antreprenorii vor ca statul sa ia masuri intr-un saptamana

Adevărul Adevărul,
SONDAJ 99% din IMM-uri sunt afectate de coronavirus. Antreprenorii vor ca statul sa ia masuri intr-un saptamana

Intreprinderile mici si mijlocii din Romania afirma aproape in unanimitate ca sunt afectate de epidemia de coronavirus, prin scaderea vanzarilor, a cifrei de afaceri sau chiar suspendarea temporara a activitatii, iar majoritatea solicita ajutor de la stat in maxim o saptamana. continuă pe Adevărul

Alerta ANM de ultima ora! Lapovita si ninsori in luna martie. Ce zone sunt afectate

Alerta ANM. Specialistii meteo informeaza ca vremea intra intr-un proces accentuat de racire. Mercurul din termometre va scadea sub valorile normale pentru aceasta perioada, iar precipitatiile isi vor face constant simtita prezenta. Alerta ANM! Lapovita si ninsori in luna martie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au avertizat, printr-o informare meteorologica de ultima .

AutoMoto: Cum au fost sporturile cu motor afectate de coronavirus - Lista curselor amanate sau anulate

In ultimele zile, numarul evenimentelor amanate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus a fost in crestere, iar sporturile cu motor au avut de asemenea de suferit. LEquipe a prezentat sambata situatia actuala a celor mai importante competitii automoto.

Angajatii FMI din Washington sunt sfatuiti sa lucreze de acasa dupa descoperirea unui caz de coronavirus

Fondul Monetar International FMI) a recomandat tuturor angajatilor sai din Washington sa lucreze de acasa pana la noi dispozitii, dupa ce un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19, a anuntat un purtator de cuvant al FMI, transmite Reuters.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

CARMEN DOROBAT, MANAGERUL SPITALULUI CLINIC DE BOLI INFECTIOASE DIN IASI: Cele cateva spitale de boli infectioase din tara sunt sub asediu

Carmen Dorobat: Un parteneriat cu sectorul privat ar fi ideal, pentru ca beneficiile vor fi atat ale pacientilor, cat si ale personalului, o premiera in acest sens venind din partea companiei Cotnari, care ne sustine cu 50. 000 de lei * Constantin Deleanu, presedintele Directoratului Cotnari: Actiunea noastra este una normala si recomand si altora sa ne urmeze exemplul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )